Pavel m 72 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Velký tuzemský operátor částečně zablokoval přetáčení pořadů u kanálů skupiny Nova. https://digital.rozhlas.cz/velky-tuzemsky-operator-castecne-zablokoval-pretaceni-poradu-u-kanalu-skupiny-7976991 Quote 1000 Mb/s - Komplet HD Mediabox ,CA modul ,Vodafone Station: - Link to post Share on other sites
Evzen 221 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Neni nad stare dobre klasicke nahravani na disk. To si pak muzu poustet jak chci. A navic nikdo nevi, co sleduju! Jsem zvedav, kdy pomatene moderni online generaci dojde, ze online sluzby jsou jen jeden obrovsky šmírovací nastroj... Quote Jiná služba - Jiná služba modem Compal (bridge mode), CA modul Brno Link to post Share on other sites
mojmax 5 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 No jo, ty ale nahráváš všechny kanály? To pochybuju. Quote Internet 50 - TV Start Cicso EPC 3208 Brno Link to post Share on other sites
Evzen 221 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 A ty snad sledujes vsechny kanaly? To taky pochybuju 😉 Neni problem si nahrat to, co tak desne nutne musim videt. A co videt nemusim, netreba oplakavat, ze jsem si to nenahral. Budou to davat znovu. nebo si to nekde stahnu. Anebo se taky h***o stane, ze to neuvidim... Zeme se bude tocit dal, Slunce taky neprestane svitit. Quote Jiná služba - Jiná služba modem Compal (bridge mode), CA modul Brno Link to post Share on other sites
quadra2030 67 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Konecne budu plne vyuzite moznosti CI+ modulov 🙂 v Nemecku to funguje tak uz nejaky ten rok na HD verziach privatnych stanic (RTL atd.) v kablovke (dokonca az tak, ze nahravku mozes pozerat iba s max. 90 minut oneskorenim a samozrejme nemozes preskakovat reklamy 🙂). Skor sa cudujem, ze to nezaviedli skor.. Na druhej strane - co take uzasne davaju v Nova skupine, vsak.. myslim, ze to nestoji ani za oneskorene zhliadnutie. 1 Quote 500 Mb/s - Klasik Arris TG3492LG-LC, CA moduly Bratislava Link to post Share on other sites
Marek-26 270 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 No, aby nenásledovalo plné využítí funkcí CI+ a zablokování nahrávání. Ale snad se spokojí s IPTV a na DVB-C a DVB-S myslet nebudou. Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx Link to post Share on other sites
Evzen 221 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 před 1 hodinou, Marek-26 napsal: zablokování nahrávání Mozna blba otazka - nebylo by to potom proti zakonu, zakladajicim mi pravo poridit si kopii ci rozmnozeninu autorskeho dila pro osobni potrebu? Quote Jiná služba - Jiná služba modem Compal (bridge mode), CA modul Brno Link to post Share on other sites
mojmax 5 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 před 3 hodinami, Evzen napsal: A ty snad sledujes vsechny kanaly? To taky pochybuju 😉 Neni problem si nahrat to, co tak desne nutne musim videt. A co videt nemusim, netreba oplakavat, ze jsem si to nenahral. Budou to davat znovu. nebo si to nekde stahnu. Anebo se taky h***o stane, ze to neuvidim... Zeme se bude tocit dal, Slunce taky neprestane svitit. Nesleduju, jde mi o to, že večer sednu k televizi, mrknu, co kde zajímavého dávali a na to se zpětně podívám s přeskákáním reklam. Takže pro mě PVR nahrávání jednoho kanálu nic neřeší. To že si to můžu někde stáhnout je pro mě strašně zdlouhavé, prostě chci sednout a koukat. Quote Internet 50 - TV Start Cicso EPC 3208 Brno Link to post Share on other sites
Adolf.Shitler 102 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Žádný zákon nedává právo na pořízení kopie (rozmnoženiny). Zákon pouze hovoří o tom, že "Do práva autorského tak nezasahuje ten, kdo pro svou osobní potřebu zhotoví záznam, rozmnoženinu nebo napodobeninu díla." Což je dost podstatný rozdíl. 1 Quote - - - - - Link to post Share on other sites
Evzen 221 Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 No, dyk sem rikal, ze to mozna bude blba otazka ;-\ Quote Jiná služba - Jiná služba modem Compal (bridge mode), CA modul Brno Link to post Share on other sites
Recommended Posts