jobro 6 Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Jakmile změním (nezapamatovatelné) implicitní heslo k síti 2,4 i 5GHz za svoje (zapamatovatelné), nelze se připojit k WiFi. Nepřipojí se notebook, tablet ani mobil. Hlásí: Potíže s ověřením. Nově zadané heslo splňuje požadavky Compalu jako "Dobré" (tj. velká i malá písmena a čísla - celkem 12 znaků). Quote - - TV Start Compal Karviná Link to post Share on other sites
tomus 196 Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Zkus udělat reset, případně i tovární reset modemu, třeba se to vzpamatuje. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
jobro 6 Posted July 2, 2019 Author Share Posted July 2, 2019 Neschopnost přihlásit se do mé WiFi sítě pomocí nového hesla byla způsobena tím, že jsem nepoužil pro sítě 2,4 a 5GHz stejné jméno SSID. (Abych rozlišil sítě, dal jsme jim různá jména, což Compal nestrávil) Quote - - TV Start Compal Karviná Link to post Share on other sites
Marek-26 262 Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 To je zvláštní, já to tak mám normálně. Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx Link to post Share on other sites
jobro 6 Posted July 2, 2019 Author Share Posted July 2, 2019 Po několika experimentech: název sítě nesmí obsahovat tečku. A pojmenování může sítí 2,4 i 5GHz může být různé. Kdo by to řekl... Quote - - TV Start Compal Karviná Link to post Share on other sites
tomus 196 Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Asi nějaká chyba firmwaru modemu, můj router TP link Archer s tečkama problém nemá, ale je fakt že můj starý router taky TPlink tečky v názvu sítě nebral. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
Recommended Posts