Přejít na obsah
Rixo

Nelze se připojit k síti 5 GHz

Doporučené příspěvky

Ahoj, před pár dny mi na PC (Win 10, wifi usb adaptér Asus AC600 USB-AC51) přestalo fungovat připojení k  síti 5 Ghz. Při pokusu o připojení se usb adaptér po chvilce odpojí a zase připojí. Myslel jsem tedy, že je to adaptérem, ale příčinu jsem nenašel (ovladače stále ty samé, nic se neměnilo) a krom toho jsem zjistil, že k síti se nemůže připojit ani LG TV, která na 5 Ghz do teď také normálně fungovala. Připojí se jen telefon (iOS).

Síťový log modemu CBN CH7465LG (bohužel se mi nepodařilo dohledat, co to znamená)

25-04-2019 19:50:14 critical No Ranging Response received - T3 time-out;CM-MAC=54:67:51:8c:4e:fe;CMTS-MAC=00:17:10:9a:83:8b;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
25-04-2019 19:50:12 notice Illegal - Dropped INPUT packet: SRC=81.95.110.170 MAC=00:17:10:9A:83:8B;CM-MAC=54:67:51:8c:4e:fe;CMTS-MAC=00:17:10:9a:83:8b;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;

 

  • Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • 2 GB
  • Neomezeně
  • HD Mediabox, modem
  • Kladno

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Podobný problém mám tak cca týždeň aj ja. K 5GHz sieti sa pripojí len môj a priateľkin mobil. 5GHz sieť som využíval hlavne pre telku ( Sony XF90) ktorá sa ale teraz k sieti nevie pripojiť. Hlási dookola že sieť je mimo dosahu alebo že je zakázaná. Zatiaľ som ju núdzovo pripojil cez LAN káblom. V menu Compalu som našiel nejakú novú položku Smart wifi ktorá je zapnutá ale nejde mi vypnúť. Možno toto je problém. Ale neviem to naisto lebo v Compale som sa asi cca polroka nehrabal, nebol dôvod, išiel bez problémov.

Tak isto som skúšal reset modemu a aj telky, nič nepomohlo bohužiaľ. Mám podozrenie na nejaký update alebo zmenu nadstavení v modeme.

Upraveno uživatelem kotlik
  • Internet 500
  • -
  • Komfort
  • -
  • -
  • COMPAL CH7465LG-LC, CA modul SMIT SM1660
  • Žilina

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Je SSID pro 2.4 i 5 různé.
U známého nebylo a pomohlo nastavit každé na jiný název

Odesláno z mého Redmi Note 5 pomocí Tapatalk


Standa

  • Internet 300
  • Telefon 30 minut
  • TV Komfort
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • modem
  • Praha

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Mam ten samy problem. Telefony i notebook se pripoji, ale tv Sony XE80 ani zaboha. SSID mam oddelene, dokonce 2.4GHz vypnute uplne. Zkousel jsem reset, tovarni nastaveni, ruzne kanaly, nic nepomohlo. TV se pripoji k jinymu routeru bez problemu. Zacalo to delat po Velikonocich (v sobotu tesne nez sem odjel, tak byl na chvilku vypadek a kdyz jsem se vratil na Velikonocni pondeli, tak se TV uz nepripojila).

  • Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • CH7465LG
  • Plzeň

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Mám takový pocit, že Obnovit tovární nastavení prostřednictvím webového rozhraní (Admin > Restart > Nastavit tovární hodnoty) není totéž, co hardwarový reset pomocí skrytého tlačítka na zadní straně přístroje... Před časem se Compal začal chovat naprosto nepředvídatelně v obou wifi pásmech, pomohl hw reset.


exKarneval

  • Internet 300
  • Jiná služba
  • Komfort
  • -
  • -
  • Compal LG - router mode, 3x CAM
  • Teplice

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Mam uplne stejny problem s Android TV Sony bravia.. internet vypadava, odpojedno, vypnuto.. porad dokola..  mobil funguje.

jeste nedavno vse ok.. nejde mi ted ani chromecast, plex, youtube... vse do 5min vypadne wifi.. katastrofa.

před 7 hodinami, tomus napsal:

Neprobehl nejaky update firmwaru v modemu, jakou verzi tam mate ?

Splňuje standardní specifikaci : DOCSIS 3.0
Verze hardware : 5.01
Verze software : CH7465LG-NCIP-6.12.18.25-2p3-NOSH

Jinak v logu mam stejne hlasky jako Rixo.

No Ranging Response received - T3 time-out;CM-MAC=38:43:7d:29:3c:43;CMTS-MAC=00:17:10:9a:b8:94;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;

llegal - Dropped FORWARD packet: SRC=192.168.0.87 MAC=1C:6F:65:D3:07:9C;CM-MAC=38:43:7d:29:3c:43;CMTS-MAC=00:17:10:9a:b8:94;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;

Kdzy dam v youtube poslat do TV (chromecast) jen problikne cerne a zas se vrati na TV porad, a wifi kazdych 5min se odpoji a pise Vypnuto, a kdyz se chci pripojit rucne pise wifi sit pripojeni odmitnula.. az  za par min to zas jde na 5min. 😫

  • Internet 300
  • -
  • -
  • -
  • -
  • CH7465LG
  • Most

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlašte se a přispívejte pod Vaším účtem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Vložit jako neupravený text

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.


  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

×
×
  • Vytvořit...