becvys 32 Posted April 22, 2019 Share Posted April 22, 2019 Mám dotaz jestli někdo nevlastní televizi s androidem. Pořídil jsem si Sony Bravia KD-43XF7596 a HBO GO je k dispozici, ale Horizon Go ne. Stejná zkušenost? Četl jsem, že by se teoreticky dala nainstalovat bokem, ale nechci to zatím pokoušet. Quote - Jiná služba Komplet CAM / CBN CH7465LG Karlovarský kraj Link to post Share on other sites
potox 7 Posted April 22, 2019 Share Posted April 22, 2019 Aplikácia je dostupná len pre slovensko. Quote Internet 500 - TV Komfort Compal, CA modul Trnava Link to post Share on other sites
hikkk 1 Posted April 23, 2019 Share Posted April 23, 2019 Dá se nainstalovat z flešky po stažení apk souboru např. z apkpure.com, ale pak je naležato a až po spuštění videa je obraz správně. Dá se to vyřešit nainstalováním aplikace na přetočení Set orientation. Quote Internet 300 - TV Komfort CA modul Decin Link to post Share on other sites
becvys 32 Posted April 23, 2019 Author Share Posted April 23, 2019 Tak doufám, že bude k dispozici časem i pro CZ. Na tu stránku jsem narazil, ale počkám si 🙂, díky Quote - Jiná služba Komplet CAM / CBN CH7465LG Karlovarský kraj Link to post Share on other sites
Guest Bomber Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Jak píše hikkk, to mohu potvrdit. Horizon Go apk stáhnout na flešku, poté nainstalovat file manager (já mám FX File Explorer), poté jsem připojil usb myš, ve file manageru našel tu apk a nainstaloval jsem ji. Pak jsem stáhnul apk Set orientation, tu jsem taky nainstaloval. Pak jsem dal v tom Set orientation volbu AUTOMATIC a vše se zobrazuje v Horizonu normálně. Quote Link to post Share on other sites
becvys 32 Posted December 3, 2019 Author Share Posted December 3, 2019 Díky za tip, už jsem ti vyřešil pomocí mini PC Intel Nuc a stažením APP z windows store Horizon go a o2tv. Zkusil jsem též Netflix napřímo v TV a nejspíš u toho nějakou dobu zůstanu. Jiný Level.. APP horizon myslím, že nebude vůbec. Někdo to tu už psal z odpovědi přímo od Vodafonu. O2 jde opačnou cestou a APP bude dostupná na většinu platforem. Ale platit dvě kila za Slávii za 2 zápasy LM .... jinak je to kolotoč odvysílaných přenosů dokola. Myslím tedy Sport, vyjma Premier Sport .... Quote - Jiná služba Komplet CAM / CBN CH7465LG Karlovarský kraj Link to post Share on other sites
single 1 Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Taky mi bylo líto, že není aplikace pro Android TV ale nakonec používám aplikaci v telefonu s Androidem a do TV posílám přes Chromecast. Ovládání na dotykovém displeji je vlastně pohodlnější... Quote Fiber Business 240 - TV Start Cisco 3208 Praha Link to post Share on other sites
Recommended Posts