Jirka007 39 Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 Dobry den,take jste zaznamenali ze na velkem setoboxu HD DVR Mediabox je na vyzadani krome CT a Novy atd i HBO OD?Funguje perfektne,jen nevim jestli jsou tam vsechny filmy jako na HBO GO a nebo jen neco.A na malem setoboxu to jde taky u My Prime je take HBO OD ale kdyz tam zkusim najet,neni to tam.Jake s tim mate zkusenosti VY? Quote Internet 500 Jiná služba TV Komplet Compal,HD DVR Mediabox,HD mediabox,Power Ústí nad Labem Link to post Share on other sites
Pavel m 72 Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 to je zajímavé ja tam HBO OD nemám ,a to si HBO platím a mám HD DVR Mediabox. Quote 1000 Mb/s - Komplet HD Mediabox ,CA modul ,Vodafone Station: - Link to post Share on other sites
namec 76 Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 Mě se tam HBO GO už taky v jeden okamžik objevilo.Ale na chvili.Asi se jedná o nějaký test.Kdyz jsem neco řešil na podpoře,tak me operátor řekl, že zhruva od února chtějí nasadit HBO GO pro zákazníky. Quote Internet 300 Neomezeně Komplet CAModul,HD DVR Mediabox Brno-Kohoutovice Link to post Share on other sites
Ladik 20 Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 Já HBO OD taky nemám. Marně jsem to hledal. Sice mam v TV aplikaci HBO GO, ale ta často zlobí. Snad jednou bude HBO OD, O2 ji má už roky. Quote Internet 300 Neomezeně Komplet HD DVR Mediabox Litomyšl Link to post Share on other sites
namec 76 Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 Myslel sem HBO OD,ne HBO GO Quote Internet 300 Neomezeně Komplet CAModul,HD DVR Mediabox Brno-Kohoutovice Link to post Share on other sites
Jirka007 39 Posted January 17, 2019 Author Share Posted January 17, 2019 To snad neni mozne!Dnes mi prisla tato odpoved z klientskeho centra ohledne HBO OD,ze z technickych duvodu,ze nebude spustena.Zadna odpoved,proc atd!HBO OD na setoboxu HD DVR Mediabox,bezelo uplne normalne a vse bylo v poradku.Ale jen na chvilku.byla dlouhou dobu slibovana a kdyz konecne se objevi,tak ji nepusti!Tohle me neuveritelne stve ale nejvic ty laxni a bez zajmu vysvetleni odpovedi! Dole zminovana odpoved: Vážený pane Vinduško, děkujeme za Váš e-mail. Aplikace HBO OD byla zrušena z technických problému a nebude již spuštěna. Děkujeme za pochopení a spolupráci Renata Zajíčková operátor Klientského centra UPC Quote Internet 500 Jiná služba TV Komplet Compal,HD DVR Mediabox,HD mediabox,Power Ústí nad Labem Link to post Share on other sites
Jack_6428 103 Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 Myslím, že i samo HBO na to rezignovalo... 1 Quote Internet 300 Jiná služba TV Komplet Kaon Hlavní město Link to post Share on other sites
tomus 196 Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 Tak pokud je to pravda tak je to opravdu škoda, co třeba aspoň zkusit Filmbox OD https://digital.rozhlas.cz/operator-skylink-spustil-novou-videoteku-filmbox-od-nabizi-priblizne-stovku-7726086 1 Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
namec 76 Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 O tom se taky tak 2 roky zpet mluvilo,ze by měli přidat.Respektive Filmboxlive.A taky nic. 1 Quote Internet 300 Neomezeně Komplet CAModul,HD DVR Mediabox Brno-Kohoutovice Link to post Share on other sites
tomus 196 Posted January 20, 2019 Share Posted January 20, 2019 Možná stejný problém jako u DVTV, které taky už nějaký čas nefunguje https://digital.rozhlas.cz/operatorum-se-v-set-top-boxech-rozpadla-nabidka-rozhovoru-dvtv-upc-nabidne-nove-7722117 1 Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
Recommended Posts