cvancara 43 Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 (edited) Zdravim, vsimnul jsem si toho uz o vikendu - u stanice Ocko Expres je nejak extremne snizena hlasitost (problém stále pretrvava, naposledy zkouseno vecer). Když vezmu, ze normalni hlasitost u ostatních kanalu je třeba 10, tak zde je na urovni 1. Je to jak v TV, tak i v Horizonu (třeba na PC). Myslel jsem si, ze je to nejaky problém u UPC, ale vsiml jsem si, ze uplne stejny problém je třeba u této stanice i u Pody. Takze tipuji, ze problemu uz je na nejakem vstupu, odkud tyto spolecnosti prebiraji signal. Netusim, jestli je to problém pouze Ostravy, nebo republikovy. Muze to někdo plz zkusit? Edited January 11, 2019 by cvancara Quote Jiná služba - Komplet CA OVA Link to post Share on other sites
hlavsar 0 Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 Melnik - potvrzuji stejny problem. Quote Internet 150 - TV Komfort CA modul 2x Mělník Link to post Share on other sites
technik 120 Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 V Óčku na tom již od rána pracují, tak uvidíme jak se zadaří 1 Quote - - Jiná služba nic UPC Link to post Share on other sites
Ladik 19 Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 Ta snížená hlasitost u Óčka Expres je minimálně týden. Quote Internet 300 Neomezeně Komplet HD DVR Mediabox Litomyšl Link to post Share on other sites
cvancara 43 Posted January 13, 2019 Author Share Posted January 13, 2019 Vcera uz to vypadalo, ze je to v poradku. Alespon na prvni dojem. Jinak, cekal jsem od tech sledovacu HD a ja nevim ceho vseho, ze se nekdo ozve drive. Asi ten kanal zas tolik lidi nesleduje. Hlavne ze je HD. 1 Quote Jiná služba - Komplet CA OVA Link to post Share on other sites
Recommended Posts