Garnett123 0 Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 Zdravím potřeboval bych pomoc a poradit případně se zapojením UPC TV Smart . Mám router TC7200.U do něho koaxial F z krabičky ve zdi na internet a router propojen ethernetovym kabelem s TV. Internet mi funguje jak WIFI tak i internet v TV, ale uz nejde TV start naladit (pomoci aut. Ladění kabel nebo satelit) Ze zdi mám druhý koaxial F napojeny do TV ze zdi (předpokládám zásuvka účastnicka UPC co máme v bytovce), ale televize přes ladění nechce nic nalézt. Může někdo pomoci? Quote Internet 500 TV Start TC7200.U Neratovice Link to post Share on other sites
technik 123 Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 Ten modem a TV jsou zapojeny do stejné zásuvky ve zdi? Quote - - Jiná služba nic UPC Link to post Share on other sites
tomus 190 Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 Nevím jestli to televizor umožňuje ale zkus to ladit jako anténa, a ne jako kabel ale i v režimu kabel by to mělo nějaké kanály najít. 1 Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
flacek 6 Posted December 17, 2018 Share Posted December 17, 2018 Pokud ten druhy koax co jde do TV mas zapojen spravne, a to na vystup pro TV (v mem pripade tato krabice https://www.digitalnitelevize.cz/images/200906/splitter-4805.jpg)Pak zkusit vyhledat signal jako klasicka antena nebo DVT dle TV. Me to teda takto funguje uz x let. Quote Internet 200 TV Komfort Modem, HD Mediabox Praha Link to post Share on other sites
sodekcz 58 Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 U nás je to jak píše tomus - naladěno přes anténu. Jako kdybys byl na běžné vzdušné anténě (klasickém DVB-T). Quote Internet 300 - TV Start TC7200 (bridge) Brno Link to post Share on other sites
Garnett123 0 Posted December 18, 2018 Author Share Posted December 18, 2018 Podle návody na zapojení TV mám zásuvky typ číslo 1, tzn 3 zástrčky ve zdi 1TV 2 FM 3DATA. Data mám propojenou koaxiálem, ale ještě mne napadlo, jestli nemám propojit zásuvku TV koaxiálem typu F ze zdířky TV přímo to televize. Mám právě ještě vyveden ze zdi patrně z patra podemnou nebo v baráku 1 koaxiál myslím, ale ten mi nefunguje. před 9 hodinami , tomus napsal: Nevím jestli to televizor umožňuje ale zkus to ladit jako anténa, a ne jako kabel ale i v režimu kabel by to mělo nějaké kanály najít. Zkoušel jsem všechny možné varianty, ladit jako Kabel, Anténa, Satelit a bohužel nic. Když dám klasickou pokojovou anténu a propojím s televizí (kde je zabudovaný seto box) tak mi to najde normálně klasické programy. Ale když ladím jako kabel a satelit tak nic. Zkusím tedy ještě krabičku propojit výstup TV přímo s televizí koaxiálem. Takovouhle krabičku mám výstup DATA propojen s routerem. Ale ze zdi mimo tuto krabičku, mi kouká ještě jeden koaxiál, který mám napojen do TV, předpokládám, že je to nějaká společná anténa v bytovce. Quote Internet 500 TV Start TC7200.U Neratovice Link to post Share on other sites
kirasok 0 Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 Ano, měl jsem to taky tak, extra koax musí být zapojen přímo z TV výstupu účastnické zásuvky do televize!!! Quote Internet 150 TV Klasik Modem Compal, HD Mediabox Kroměříž, Slovan Link to post Share on other sites
Evzen 215 Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 38 minutes ago, Garnett123 said: ale ještě mne napadlo, jestli nemám propojit zásuvku TV koaxiálem typu F ze zdířky TV přímo to televize Tak samozrejme, ze musis pripojit TV antenu do televize, jinak pochopitelne nenaladis nic! Quote Jiná služba - Jiná služba modem Compal (bridge mode), CA modul Brno Link to post Share on other sites
Garnett123 0 Posted December 18, 2018 Author Share Posted December 18, 2018 Díky, mě zmátla ta společná anténa, která je v baráku zřejmě odpojená. Protože máme v bytovce pouze UPC jsem zjistil od ostatních nájemníků. Vyzkouším Quote Internet 500 TV Start TC7200.U Neratovice Link to post Share on other sites
sodekcz 58 Posted December 18, 2018 Share Posted December 18, 2018 ajajaj, to je základní předpoklad, honit TV signál koaxem ze zásuvky UPC rovnou do TV:) (pro TV Start) 1 Quote Internet 300 - TV Start TC7200 (bridge) Brno Link to post Share on other sites
Recommended Posts