xtonda 5 Posted December 7, 2018 Share Posted December 7, 2018 Pro službu UPC Telefon využívám DECT telefon Gigaset A510 IP a už delší čas mi neustále indikuje zmeškaný hovor od New MBX Unavailable, telefon přitom ale nevyzváněl. Netuší někdo jak se toho zbavit? Quote Internet 300 - TV Start Compal CH7465LG-LC Praha - Letňany Link to post Share on other sites
Marek-26 262 Posted December 7, 2018 Share Posted December 7, 2018 Nemáte nějakou zprávu v hlasové schránce? Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx Link to post Share on other sites
xtonda 5 Posted December 7, 2018 Author Share Posted December 7, 2018 (edited) Hlasovou schránku sem nikdy nepoužil ani nevím že ji tam mám a jak se to ovládá. Du se podívat jestli najdu nějakej manuál. Tak sem zavolal na *68 pro vyzvednutí vzkazu, proběhl průvodce pro první použití schránky, nastavení hesla, vzkazu, jména, dokončil sem to a pak mi to řeklo, že mám 1 vzkaz, tak sem ho smazal a schránku deaktivoval vytočením #56#. Nic jinýho sem v návodu ohledně schránky nenašel, jestli to nedá pokoj tak už vážně nevím. Edited December 7, 2018 by xtonda Quote Internet 300 - TV Start Compal CH7465LG-LC Praha - Letňany Link to post Share on other sites
Marek-26 262 Posted December 8, 2018 Share Posted December 8, 2018 Vzkaz smazán, mělo by to být v pohodě. :) Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx Link to post Share on other sites
xtonda 5 Posted December 8, 2018 Author Share Posted December 8, 2018 Jo, už tam ten zmeškaný hovor nenaskakuje, tak se zdá, že to zabralo. Nicméně jako zapřisáhlý odpůrce hlasových schránek jsem přesvědčen, že sem jí rušil, tak nechápu, kde se to tam vzalo. Quote Internet 300 - TV Start Compal CH7465LG-LC Praha - Letňany Link to post Share on other sites
xtonda 5 Posted December 12, 2018 Author Share Posted December 12, 2018 Tak je to zpátky, co tam s těma schránkama dělaj. Quote Internet 300 - TV Start Compal CH7465LG-LC Praha - Letňany Link to post Share on other sites
Recommended Posts