Retiree 64 Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 (edited) Co se může pokazit, to se taky pokazí Edited October 23, 2018 by Retiree 2 1 Quote - - Komfort Compal LG (router mode), 3x CAM Teplice Link to post Share on other sites
kolík 4 Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 Jaký to má pro nás význam? Quote 150 Mb/s - Komplet CA modul2x modem CH7465LG Praha Link to post Share on other sites
Retiree 64 Posted October 23, 2018 Author Share Posted October 23, 2018 Do sekce Ostatní diskuze - Diskuze o všem možném i nemožném jsem vložil příspěvek s názvem Stojí za přečtení... s odkazem na článek, popisující jakousi havárii serverového centra na serveru Živě. Myslím, že podobná situace může nastat a také nastává i na severech UPC. Pokud je některý z adminů tohoto fóra jiného názoru, nic proti, ale čekal bych alespoň zdůvodnění zásahu... Že to zřejmě bylo nad mentální schopnosti jediného diskutujícího neberu. Quote - - Komfort Compal LG (router mode), 3x CAM Teplice Link to post Share on other sites
Slamb 73 Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 "stojí za přečtení" a odkaz někam bez jakejchkoliv informací nemá žádnou vypovídací hodnotu, do názvu je vždycky třeba uvíst, čeho se diskuze nebo odkazovanej článek týká Quote - - - - - Link to post Share on other sites
sodekcz 58 Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 Plánovaná odstávka - je zdůvodnění zásahu. Co tam hledáš za jinotaje? Quote Internet 300 - TV Start TC7200 (bridge) Brno Link to post Share on other sites
kolík 4 Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 Retiree neurážej !! Quote 150 Mb/s - Komplet CA modul2x modem CH7465LG Praha Link to post Share on other sites
David R. 353 Posted October 24, 2018 Share Posted October 24, 2018 Role máme rozdělené 😄 já jsem ten hodnej, Slamb ten zlej :) Článek jsem tedy opět odkryl a sloučím toto téma s ním. Je fakt, že i nás občas potká výpadek z důvodu odstávky el. energie a při opětovném nahození třeba spadne jistič nebo se něco spálí. Quote Internet 500 Neomezeně TV Komplet Compal, CA Modul Praha Link to post Share on other sites
Retiree 64 Posted October 24, 2018 Author Share Posted October 24, 2018 Není nad to, když se mezi sebou domluví Správce webu, Analytik, UPC ambasador a Forum webmaster, případně i (jediný) Moderátor fóra, dřívější dlouholetý jediný provozovatel fóra stejného názvu.... Murphyho zákony jsou prostě stále platné a není radno je ignorovat ... 1 Quote - - Komfort Compal LG (router mode), 3x CAM Teplice Link to post Share on other sites
Recommended Posts