Jump to content

HBO GO zlevňuje


Retiree
 Share

Recommended Posts

Hehe, taky jednou dospejes... a zivot ti zmeni priority... 😉
Az budes chodit psychicky urvanej z prace, kde celej den napravujes prusery, co nadelali "mladi a dynamicti milenialove", jejichz jedinou znalosti pocitacu je tak akorat ten Netflix a YT a jedinou znalosti siti je online hrani, a behem vareni vecere pro rodinu budes jeste resit s deckama pripravu do skoly na dalsi den, bude ti v pohode stacit linearni vysilani TV s nejakou nenarocnou veci typu Kriminalka Miami nebo Gilmore Girls jako kulisa... a az vsechno konecne ulehne do postele, budes tak groggy, ze se svalis na pohovku u LIBOVOLNYHO dokumentu, kterej zrovna budou davat na National Geographic, Prima Zoom, apod. a behem par minut u toho unavou usnes.

Ale tohle to vase - evidentne studentsky/singles - doupe, co popsujes, zatim jeste nedokaze pochopit...

Edited by Evzen
  • Jiná služba
  • -
  • Jiná služba
  • modem Compal (bridge mode), CA modul
  • Brno
Link to comment
Share on other sites

před 19 minutami , Evzen napsal:

Hehe, taky jednou dospejes... a zivot ti zmeni priority... 😉
Az budes chodit psychicky urvanej z prace, kde celej den napravujes prusery, co nadelali "mladi a dynamicti milenialove", jejichz jedinou znalosti pocitacu je tak akorat ten Netflix a YT a jedinou znalosti siti je online hrani, a behem vareni vecere pro rodinu budes jeste resit s deckama pripravu do skoly na dalsi den, bude ti v pohode stacit linearni vysilani TV s nejakou nenarocnou veci typu Kriminalka Miami nebo Gilmore Girls jako kulisa... a az vsechno konecne ulehne do postele, budes tak groggy, ze se svalis na pohovku u LIBOVOLNYHO dokumentu, kterej zrovna budou davat na National Geographic, Prima Zoom, apod. a behem par minut u toho unavou usnes.

Ale tohle to vase - evidentne studentsky/singles - doupe, co popsujes, zatim jeste nedokaze pochopit...

Tak pak je otázkou, jestli při tak nízké televizní náročnosti člověk vůbec potřebuje nějakou kabelovku.

  • Agree 1
  • Internet 300
  • -
  • TV Komplet
  • Technicolor TC7200, 2x CA modul
  • Česká republika
Link to comment
Share on other sites

Před hodinou, Evzen napsal:

Hehe, taky jednou dospejes... a zivot ti zmeni priority... 😉
Az budes chodit psychicky urvanej z prace, kde celej den napravujes prusery, co nadelali "mladi a dynamicti milenialove", jejichz jedinou znalosti pocitacu je tak akorat ten Netflix a YT a jedinou znalosti siti je online hrani

Já mám hodně let. Ale nejsem starej... 😉 Lineární vysílání je dle mého prostě určeno pro méně aktivní lidi. Lenochy. Zkusil jsem, jaké je to mít 130+ kanálů, a vůbec nic mi to nedává.  A ani v 80 letech to chtít nebudu. Já si chci řídit svůj život, i odpočinek, a to mi dává streaming na požádání, ne lineární cosi, co někde předžvýkal.

Takže do budoucna od UPC jen ten internet, co nejrychlejší... A bude to mít takto víc a víc lidí. Chtějí si ovládat svůj život, ne být voděni za ručičku "vůdcem, co sestavuje (byť) 130 kanálů" 😉

Lineární TV a rádio jsou "pro starý". Mentalitou, ne nutně věkem. Netflix (anglicky), HBO GO (i česky), Spotify (hudba), podcasty (výukové kurzy, povídky, atd.), Amazon Prime (video) pro mladý.

Edited by Vulva
  • Fiber Business 500
  • -
  • Business Exclusive
  • Compal
  • localhost
Link to comment
Share on other sites

56 minutes ago, Patri.k said:

jestli při tak nízké televizní náročnosti člověk vůbec potřebuje nějakou kabelovku

Definuj "potrebuje"...
Treba ten National Geographic v DVB-T neni... no a kdyz beru od UPC Internet (zatim vzdy ten nejrychlejsi), tak proc bych si k tomu nevzal i TV, kdyz je to za prijatelnou cenu? Navic, proc bych se ojebaval s montazi DVB-T/S anteny a tahani extra kablu, kdyz mam kabelovku privedenou az pod nos a zatrubkovanou ve zdi?!

Nizka TV narocnost? Hmmm, spis jde o (ne)prijatelnost pomeru vykon/cena... Ceny vselijakych kanalu jsou stanoveny tak, ze bych na ne mel cucet X hodin denne, abych "vyuzil jejich cenu"... a na to ja prdim, muj cas je na to moc drahy. To, ze nejsem ochoten platit raketu za tzv. premiove kanaly neznamena, ze bych o jejich obsah nemel zajem... jen mam pro ty penize jine vyuziti.

27 minutes ago, Vulva said:

Já mám hodně let. Ale nejsem starej...

Definuj "hodne"... kolikrat cloveka pobavi, co pro nektere kolegy znamena "hodne let"... Ale mozna prekvapis 😉
Taky me docela bavi to "ridit svuj zivot" v kombinaci s konzumaci prave tech predzvykanych streamingovych sluzeb.
A to uz vubec nezminuju tu "velkobratrovskou" stranku konzumace streamovanych sluzeb - to o TOBE a tvych navycich vedi poskytovatele (a ti, komu jsou tyhle informace prodany dale) naprosto vsechno... o mne ne (nevim o tom, ze by nekdo dokazal zjistit, na jaky kanal a kdy se pres CAM divam... a uz vubec ne, kdy se divam na to, co jsem si nahral na HDD nekdy uuuplne jindy). Napr. Spotify je zname tim, ze defacto jedinym duvodem jeho existence je smirovat uzivatele (a poskytovana sluzba je jen zpusob, jak se k tem uzivatelum dostat).
Jiste, ted budes oponovat, ze tobe to prece nevadi, ze nemas co skryvat, apod... klasika... 😉

  • Jiná služba
  • -
  • Jiná služba
  • modem Compal (bridge mode), CA modul
  • Brno
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...