SPAJKY68 0 Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Tak jsem si tak krásně ulevil nefunguje zpětné zhlédnutí ani videotéka tak jsem ten váš zasranej mediabox rozšlapal dal do igelitové tašky a trosky pověsil na kliku tak doufám že si to někdo vyzvedne jinak to hodím do popelnice týden tady píšu na UPC co stím a nikdo nic neuvěříte jaká je to úleva dobrý čau Quote Internet 30 TV Klasik HD Mediabox Liberec Link to post Share on other sites
Standa 19 Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Celkem dobrá úleva za 2k.Psát sem asi nemá moc smysl, vhodnější je zavolat na KC. Pak se dá vyprudit i nějaká ta sleva ...Odesláno z mého Redmi Note 5 pomocí Tapatalk Quote Internet 300 Jiná služba TV Komfort modem Praha Link to post Share on other sites
Miky 1 Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Zlatej CA Modul 😁 Quote Internet 150 TV Klasik Compal, CA modul Brno Link to post Share on other sites
tramin 10 Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Zlatý Kaon 4003.Furt šlape jako hodinky... Quote - - TV Komfort HD mediabox Brno-Líšeň Link to post Share on other sites
tomus 189 Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Sem na fórum nic nepsal Tohle je jeho první příspěvek. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
SPAJKY68 0 Posted September 16, 2018 Author Share Posted September 16, 2018 Sem jsem napsal jak to dopadlo protože jsem chtěl ušetřit si nervy píšu celí týden na UPC co mám za problém a nic když zavolám tak se dozvím že mám pět minut čekat peníze neseru stačí že platím za služby které nedělají to co dělat maji Quote Internet 30 TV Klasik HD Mediabox Liberec Link to post Share on other sites
tomus 189 Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Já když potřebuji něco s UPC vyřešit tak vždy telefonuji, nikdy jsem nečekal na spojení s operátorem déle jak 5 minut, těch pár korun nikoho nezabije, Pořád lepší než rozbít setobox za 2000. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
SPAJKY68 0 Posted September 16, 2018 Author Share Posted September 16, 2018 Za tři roky už je zaplcenej😏 Quote Internet 30 TV Klasik HD Mediabox Liberec Link to post Share on other sites
Standa 19 Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Pokud byl tvuj tak ano, pokud je v pronajmu od UPC tak ne ...Odesláno z mého Redmi Note 5 pomocí Tapatalk Quote Internet 300 Jiná služba TV Komfort modem Praha Link to post Share on other sites
Recommended Posts