Lubos_PM 7 Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 15 minutes ago, Marek-26 napsal: Co se týče Plzně a okolí, jednalo se o překopnutou optiku v kombinaci s výpadkem elektrického napájení v Českých Budějovicích. Záložní trasa tak nestíhala a mohlo docházet ke kostičkování. Oba problémy se začali řešit prakticky ihned. Díky za vysvětlení. Předpokládám, že dohledové centrum se to dozvědělo bezprostředně po této události, pak ovšem nerozumím tomu, proč ještě tři hodiny poté informace o tom nebyla na webu UPC, pouze jsem se tam dozvěděl, že výpadek služeb v naší lokalitě neevidují. Zbytečně to pak zatěžuje telefonní linky na UPC. 1 Quote - - TV Komplet CA modul (1× vlastní, 1× pronajatý) Plzeň Link to post Share on other sites
petrsei 0 Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 Děčín Březiny právě vypadl úplně, jen náznaky mimozemského signálu... 😞 Quote Internet 300 TV Komfort HD Mediabox / Cisco-epc3208 Děčín 27 Link to post Share on other sites
hlavsar 0 Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 (edited) Melnik, totalni vypadek, kosticky kam se podivas, a nejde ani zpetne prehrani. Super nedelni vecer pro vsechny...... Edited August 5, 2018 by hlavsar Quote Internet 150 - TV Komfort CA modul 2x Mělník Link to post Share on other sites
kraftwerk007 5 Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 Tímto chci UPC poděkovat,za skvělé zprostředkování sledovaného programu..... Vypadá to,že si UPC myslí,že jsou jediní poskytovatelé kabelové TV a připojení k internetu v ČR. Až se zase představenstvo bude divit,proč jim klesá počet platících zákazníků,tak se stačí podívat na toto téma. Quote - - - 2x CAM,modem Technicolor Liberec Link to post Share on other sites
beepee 50 Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 Jo, v UL taky konec. Zrovna když se oba Redbully vysekaly. Ještě že jsem si chviličku před tím pustil na PC HorizonGO Quote Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, CA modul Ústí nad Labem Link to post Share on other sites
Rikitan 0 Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 Lokalita Bílina totální výpadek TV už mě to přestává bavit zajímavé je že se to seká hlavně večer.Chtěl jsem se kouknout na film Jak vytrhnout velrybě stoličku a asi uvidím velký prd. 😞 😞 Quote Internet 300 - TV Komfort HD Mediabox, Modem Technicolor TC7200 Bílina Link to post Share on other sites
PtrKrsk 0 Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 Liberec - Rochlice taktéž...černá obrazovka, sem tam na okamžik ozve zvuk :-( Quote 150 Mb/s - Komfort STB Kaon, modem Technicolor Liberec Link to post Share on other sites
Honza333 30 Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 Liberec centrum - ted už to nejde vůbec ………………. Quote 500 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Link to post Share on other sites
beepee 50 Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 Tak v UL to zase naskočilo. Jsem zvědav, na jak dlouho. Quote Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, CA modul Ústí nad Labem Link to post Share on other sites
Terka12345 0 Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 Nejde zpětné zhlédnutí opět. Už mě to nebaví!!! Praha 8 Quote Internet 200 TV Komfort Modem mediabox Praha 8 Link to post Share on other sites
Recommended Posts