Retiree 64 Posted July 23, 2018 Share Posted July 23, 2018 Co tu všichni naříkáte, zjevně je vše v pořádku... Quote - - Komfort Compal LG (router mode), 3x CAM Teplice Link to post Share on other sites
marena 59 Posted July 23, 2018 Share Posted July 23, 2018 Já bych řekl, že to postihuje hlavně muxy s frekvencemi nad 700MHz (u mě nejvíc muxy 730 a 738) . Přitom právě pásmo nad 700MHz bylo nově vyhrazeno pro přenos mobilních dat. Je možné, že by probíhalo nějaké testování (nebo dokonce začátek provozu) a vysílaná data by rušila kabelovku? Ale to rušení by muselo být už někde u zdroje, který se před odesláním dál snaží opravit data, protože i já vidím úroveň bitové chyby jen těsně nad nulou, ale obraz je přitom nekoukatelný. Quote 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Link to post Share on other sites
David R. 353 Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 Dnes ráno byl výpadek, respektive kostičkování v digitální televizi opraven. Jednalo se především o lokality KLADNO, KRALUPY NAD VLTAVOU, MĚLNÍK, NERATOVICE, NYMBURK, PRAHA, ČELÁKOVICE Můžete mi někdo prosím potvrdit zda - li stále registrujete problémy se signálem? Díky všem Quote Internet 500 Neomezeně TV Komplet Compal, CA Modul Praha Link to post Share on other sites
hlavsar 0 Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 Dnes ráno byl výpadek, respektive kostičkování v digitální televizi opraven. Jednalo se především o lokality KLADNO, KRALUPY NAD VLTAVOU, MĚLNÍK, NERATOVICE, NYMBURK, PRAHA, ČELÁKOVICE Můžete mi někdo prosím potvrdit zda - li stále registrujete problémy se signálem? Díky všem Volala mi dcera, co je doma, a nejede nam kabelovka vubec! Quote Internet 150 - TV Komfort CA modul 2x Mělník Link to post Share on other sites
David R. 353 Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 @hlavsar lokalita? Quote Internet 500 Neomezeně TV Komplet Compal, CA Modul Praha Link to post Share on other sites
hlavsar 0 Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 @hlavsar lokalita? Omlouvam se Melnik! Quote Internet 150 - TV Komfort CA modul 2x Mělník Link to post Share on other sites
David R. 353 Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 @hlavsar BEZRUČOVA, DYKOVA, FRANTIŠKA KRIEGELA, FÜGNEROVA, MATĚJE KOPECKÉHO, NA PODHOŘÍ, NEMOCNIČNÍ, NEZVALOVA, NÁM. GEN. SWIERCZEWSKÉHO, OLDŘICHA WENZLA, POD VRCHEM, SMETANOVA, SOKOLOVSKÁ, STUDENTSKÁ, VLASÁKOVA, WOLKEROVA, ZA STADIONEM, ZÁDUŠNÍ, ČECHOVA - Z důvodu výpadku v dodávkách elektrické energie nefunkční všechny služby. Je to Váš případ? Quote Internet 500 Neomezeně TV Komplet Compal, CA Modul Praha Link to post Share on other sites
hlavsar 0 Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 Jojo, to je muj pripad. Kazdopdne pred chvili to ve vypadcich nebylo a ani slecna kolegyne na infolajne nic nevedela! Quote Internet 150 - TV Komfort CA modul 2x Mělník Link to post Share on other sites
Pavel m 72 Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 včera taky výpadky signálu v lokalitě Most. Quote 1000 Mb/s - Komplet HD Mediabox ,CA modul ,Vodafone Station: - Link to post Share on other sites
becvys 32 Posted July 29, 2018 Share Posted July 29, 2018 Opět výpadek. V hlavní vysílací čas. Všechny programy kostičkování obrazu, který se postupně rozpadl a výpadek. 🙄 Sokolov Quote - Jiná služba Komplet CAM / CBN CH7465LG Karlovarský kraj Link to post Share on other sites
Recommended Posts