Guest Maxwelle Posted July 7, 2018 Share Posted July 7, 2018 Ahoj. Mam dotaz. Kdyz jsem resil odchod od UPC, bylo mi pracocnikem retencniho oddeleni slibeno, ze do roka bude HBO OD ve videotece. Proc tomu tak stale neni. A ted se omlouvam za neumyslnou reklamu, ale: HBO OD v stb- O2 umi Titulky ve zpetnem shlednuti - O2 umi. Proc UPC ne? Quote Link to post Share on other sites
Jack_6428 103 Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Stručně řečeno? HBO OD nezajímavá a mrtvá služba pro operátory i HBO. Quote Internet 300 Jiná služba TV Komplet Kaon Hlavní město Link to post Share on other sites
David R. 353 Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Zdravím. HBO OD zatím není v plánu, aktuálně máme v nabídce HBO GO, které, myslím, plně dostačuje. Aktuálně jednáme o přidání některých vybraných titulů na archivu v sekci videotéka. Jakmile se tak stane, budu zákazníky zde informovat. Co se titulků týče, pokud jej film obsahuje, je vysílán s jak s originální, tak s českou zvukovou stopou. Quote Internet 500 Neomezeně TV Komplet Compal, CA Modul Praha Link to post Share on other sites
ladcafa@seznam.cz 0 Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 Já mám osobně takovou zkušenost, že když koukám na film na programu Cinemax nebo Cinemax 2 a je v originálním znění bez titulků, přes jazykové volby si ty titulky v češtině můžu dát. Avšak když na ten pořad v originálním znění bez titulků koukám zpětně, už mě to možnost dát titulky v češtině nenabízí. U O2 TV jsem z tímto problém neměl. Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet HD DVR Mediabox Litomyšl Link to post Share on other sites
Standa 19 Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 To nám Davide jako to HBO HD vypnete?Odesláno z mého MT pomocí Tapatalk Quote Internet 300 Jiná služba TV Komfort modem Praha Link to post Share on other sites
David R. 353 Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 @Standa :))) to naštěstí ne, jen jsem se upsal :)) díky za upozornění, opraveno Quote Internet 500 Neomezeně TV Komplet Compal, CA Modul Praha Link to post Share on other sites
Recommended Posts