Milan 0 Posted June 26, 2018 Share Posted June 26, 2018 Ahoj, nemáte někdo tušení proč mi dneska zmizel program prima comedy central? Dneska jsem se na to díval v pohodě a někdy k večeru mi ten program zmizel a už ho tam nemám. Je to divné, ale děkuji za případnou radu. Quote Internet 100 - CBN CH7465LG Praha - Černý Most Link to post Share on other sites
marena 59 Posted June 26, 2018 Share Posted June 26, 2018 Technik psal, že ho brzo vypnou, že zůstane jen placená HD verze. Ale u mě pořád ještě funguje i na televizi bez CA modulu... Quote 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Link to post Share on other sites
Milan 0 Posted June 26, 2018 Author Share Posted June 26, 2018 Aha, tak to je škoda, zrovna na tomhle kanálu jsem dokázal koukat celý den, ale děkuji za odpověď. Quote Internet 100 - CBN CH7465LG Praha - Černý Most Link to post Share on other sites
David R. 353 Posted June 27, 2018 Share Posted June 27, 2018 Otázkou je, jakou máte nabídku? TV Start k internetu nebo Klasik, Komfort, Komplet? Quote Internet 500 Neomezeně TV Komplet Compal, CA Modul Praha Link to post Share on other sites
Pavel m 72 Posted June 27, 2018 Share Posted June 27, 2018 Prima Comedy Central asi v SD verzi brzy skončí ,už tam není název programu ale píše se rezerva. Program ale pořád tam vysílá. Quote 1000 Mb/s - Komplet HD Mediabox ,CA modul ,Vodafone Station: - Link to post Share on other sites
Milan 0 Posted June 27, 2018 Author Share Posted June 27, 2018 (edited) Otázkou je, jakou máte nabídku? TV Start k internetu nebo Klasik, Komfort, Komplet? Pořizoval jsem si jenom internet 100+ a k tomu jsem dostal programy. Prima Comedy Central asi v SD verzi brzy skončí ,už tam není název programu ale píše se rezerva. Program ale pořád tam vysílá. A jo máte pravdu, teď jsem to zkusil a mám to tam, ale pod názvem rezerva, ale funguje mi to taky. 🙂 Děkuji. Edited June 27, 2018 by Milan Quote Internet 100 - CBN CH7465LG Praha - Černý Most Link to post Share on other sites
sodekcz 58 Posted June 28, 2018 Share Posted June 28, 2018 Tak to máš TV Start. Quote Internet 300 - TV Start TC7200 (bridge) Brno Link to post Share on other sites
technik 123 Posted June 28, 2018 Share Posted June 28, 2018 Všechny programy v nabídce TV Start jsou přes DVBT, takže doporučuji přeladit TV na DVBT. V DVBC již nejsou některé programy v SD (Prima MAX, Prima KRIMI ...) Quote - - Jiná služba nic UPC Link to post Share on other sites
Milan 0 Posted June 28, 2018 Author Share Posted June 28, 2018 Děkuji všem za komentáře, mám již přeladěno a vše funguje jak má. Dokonce se mi objevili programy Prima Max a Prima Krimi, takže ještě jednou všem děkuji za radu, ale stejně nejvíce sleduji prima comedy central. 🙂 Quote Internet 100 - CBN CH7465LG Praha - Černý Most Link to post Share on other sites
pavelupc 0 Posted January 2, 2019 Share Posted January 2, 2019 Jak přeladíte TV na DVBT? snad se neptám úplně amatérsky,-) Quote Internet 150 TV Start ? brno Link to post Share on other sites
Recommended Posts