namec 76 Posted January 20 Share Posted January 20 před 1 hodinou, technik napsal: Už není v nabídce 9 dní a toto je první "informace", že nevysílá. Takže asi velká sledovanost ... A nebylo by pěkný o těchto skutečnostech oficiálně informovat zakazniky.Třeba že budeme vyřazovat/přidávat ty a ty stanice. Quote Internet 300 Neomezeně Komplet CAModul,HD DVR Mediabox Brno-Kohoutovice Link to post Share on other sites
technik 124 Posted January 20 Share Posted January 20 No nevím, proč to tiskový mluvčí nevzdal již minulý týden. Možná se ještě s TV ZAK snažili domluvit ... Quote - - Jiná služba nic UPC Link to post Share on other sites
namec 76 Posted January 20 Share Posted January 20 Tak toto bohužel není jedinej případ Za dob UPC chodil aspoň info mejl Quote Internet 300 Neomezeně Komplet CAModul,HD DVR Mediabox Brno-Kohoutovice Link to post Share on other sites
Adolf.Shitler 100 Posted January 21 Share Posted January 21 Zásada u všech poskytovatelů TV je, že nově přidané programy se oznamují s velkým humbukem a pokud se něco vyřadí, tak je ticho po pěšině :D Ovšem logiku to má, nové stanice někoho osloví, zatímco při vyřazení programů si toho mnohdy skutečně nikdo ani nevšimne (nebo minimum lidí) a zbytečně by se prudičům dával do ruky bič (ti by si pak hned vymýšleli kraviny a stěžovali, že jim něco nefunguje, byť se na to vůbec nedívají). Quote - - - - - Link to post Share on other sites
cvancara 43 Posted January 21 Share Posted January 21 O vyřazení toho ZAKu psali poprvé na FB, když se někdo na to ptal už 13.1. 13. leden 21:24 · Dobrý den, zajímalo by mně, proč mi ze dne na den zmizel z nabídky programů televize program ZAK TV, plzeňská regionální televize... ?! Vodafone CZ Děkuji vám za upřesnění, Zito. Zjistila jsem pro vás bližší informace a je to bohužel tak, že ZAK TV vypověděla smlouvu, takže do nabídky už bohužel nepatří. Bohužel, nikde jinde. Quote Jiná služba - Komplet CA OVA Link to post Share on other sites
namec 76 Posted January 21 Share Posted January 21 před 21 minutami, Adolf.Shitler napsal: Zásada u všech poskytovatelů TV je, že nově přidané programy se oznamují s velkým humbukem Jenže VF nedělá ani ten humbuk,když přidávají nové tv stanice Quote Internet 300 Neomezeně Komplet CAModul,HD DVR Mediabox Brno-Kohoutovice Link to post Share on other sites
namec 76 Posted January 21 Share Posted January 21 Chtěl jsem se zeptat @Lukáš Polák,jestli dostavá od VF,T-mobile atd. ofi tiskové zprávy o přidávání/odebirani tv stanic,nebo je to jenom jeho vlastni monitoring Quote Internet 300 Neomezeně Komplet CAModul,HD DVR Mediabox Brno-Kohoutovice Link to post Share on other sites
Marek-26 262 Posted January 21 Share Posted January 21 @namec Asi obojí, nedávno tu psal, že pár hodin týdně tráví projížděním kanálů. Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx Link to post Share on other sites
Honza333 31 Posted January 21 Share Posted January 21 Hele já tomu nerozumím : ..................... že pár hodin týdně tráví projížděním kanálů. Quote 500 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Link to post Share on other sites
hpfunny 5 Posted January 21 Share Posted January 21 V 6. 1. 2021 v 16:44, Lukáš Polák napsal: Toho Deutsche Welle bych si všiml, ale pravděpodobně až v pondělí, kdy dělám vždy kompletní monitoring, a to skromně tvrdím - jako jediný oborový novinář. To víte, ono vše pokrýt není jen tak. Vždy sedím u TV tak 8 až 16, než to vše popřepínám. 😄 Aktuálně ještě domlouvám Nej.cz coby trojku na trhu, když už mají konečně také appku v TV. Snad se zadaří. Asi tak.🙂 Quote Internet 50 - TV Start COMPAL Brno-Žabovřesky Link to post Share on other sites
Recommended Posts