cvancara 43 Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Na fantazii mám živé věci. Jenom mě zajímá, v čem je ten problém. Když je statický obraz, není problém - viz. to logo třeba. Pokud je ale pohyb v obraze, je to jako Minecraft. Přičemž třeba v tom pohyblivém obraze je logo stanice v pravém rohu v pořádku. Kvalita i síla signálu je 100%. Takže tipuji, že to takhle už jde "z venku", nebo je tam nastavena nějaká šílená komprese. Ostatní kanály ve stejném muxu jsou taky perfektní. Quote Jiná služba - Komplet CA OVA Link to post Share on other sites
Adolf.Shitler 100 Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Nebylo to před 22. hodinou? :D Quote - - - - - Link to post Share on other sites
cvancara 43 Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Vím, kam míříš, ale je to setrvalý stav. Quote Jiná služba - Komplet CA OVA Link to post Share on other sites
Standa 20 Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 No u sebe to nepozoruji, takže možná nějaký problém s kodekem nebo formátem obrazu a nekompatibilitou TVx Redmi Note 5 x Quote Internet 300 Jiná služba TV Komfort modem Praha Link to post Share on other sites
cvancara 43 Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Tak zkusit to muzu, na skrini mi lezi cca. 2 mesice stary Panak. Quote Jiná služba - Komplet CA OVA Link to post Share on other sites
marena 59 Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Tak jsem se obětoval a z testovacích důvodů 😉 jsem na Kaonu vypnul oblíbené a odroloval na konec seznamu. Jak Leo, tak Passion mají obraz v pohodě, kozy, buchty i ptáky je vidět perfektně 🤩 1 1 3 Quote 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Link to post Share on other sites
Honza333 31 Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 SONY TV + CA vše funguje bez problémů😛 Quote 500 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Link to post Share on other sites
William_ 94 Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 před 5 hodinami, marena napsal: Tak jsem se obětoval a z testovacích důvodů 😉 jsem na Kaonu vypnul oblíbené a odroloval na konec seznamu. Jak Leo, tak Passion mají obraz v pohodě, kozy, buchty i ptáky je vidět perfektně 🤩 Videozáznam by nebyl? 😁 Quote Internet 300 10 GB TV Komfort HD DVR Mediabox Praha 4 Link to post Share on other sites
Pavel m 72 Posted December 3, 2020 Author Share Posted December 3, 2020 (edited) SPEKTRUM dnes neustále vypadává chvilkami černá obrazovka. Teď úplný výpadek. Edited December 3, 2020 by Pavel m Quote 1000 Mb/s - Komplet HD Mediabox ,CA modul ,Vodafone Station: - Link to post Share on other sites
technik 124 Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Bohužel problémy na distribuční trase mimo VF (i na jiných programech), na odstranění závady se pracuje Quote - - Jiná služba nic UPC Link to post Share on other sites
Recommended Posts