tomus 190 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 před 3 hodinami, namec napsal: Bacha,ať nedostanete od @Slambban za výrazné odkláněni se od tématu Nové stanice😀 Ban může dostat i odemě, ovšem za tyto malichernosti se ban obvykle nedává. 1 Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
Marek-26 258 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Navíc polovina tohoto tématu je off-topic. Vždy jsme tu byla komunita, která se chovala jako lidi. Jak s tím pozitivním, tak i s tím negativním. Řešit tu malichernosti, které nejsou přesně v nějakých vymezených kolejích tu nechceme. Samozřejmě excesy co jsou hodně za hranou se řešit budou a vždy se budeme pokoušet vracet i ty vybočení vrátit zpět do kolejí. Nejsme tu v nějakém nápravném zařízení, ale na fóru, kde tlacháme hlavně o DOCSIS službách od největšího tuzemského poskytovatele těchto služeb. 1 Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx/Praha Link to post Share on other sites
TwiST 1 Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Mne by u ct stacilo kvalitnie odbaveny fullhd. 4k televize si ostry fhd upscaluje v pohode, fhd tv to nebude delat problem, lepsi nez to, co obcas vidam upscalovany za chodu, mizerne a mazle, co na 4k tv dopada tak, ze je to soro na bliti. V zasade mne netrapi to rozliseni, ale spis kvalita obrazu jako takovyho, to je obcas o oci skoro. Quote Internet 300 - TV Komplet Compal Praha Link to post Share on other sites
Pavel m 72 Posted June 11, 2020 Author Share Posted June 11, 2020 Tematická televize Fishing and Hunting konečně ve vysokém rozlišení https://digital.rozhlas.cz/tematicka-televize-fishing-and-hunting-konecne-ve-vysokem-rozliseni-8223699 Quote 1000 Mb/s - Komplet HD Mediabox ,CA modul ,Vodafone Station: - Link to post Share on other sites
Jack_6428 103 Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 V 5. 6. 2020 v 22:41, TwiST napsal: Mne by u ct stacilo kvalitnie odbaveny fullhd. 4k televize si ostry fhd upscaluje v pohode, fhd tv to nebude delat problem, lepsi nez to, co obcas vidam upscalovany za chodu, mizerne a mazle, co na 4k tv dopada tak, ze je to soro na bliti. V zasade mne netrapi to rozliseni, ale spis kvalita obrazu jako takovyho, to je obcas o oci skoro. V kabelu ty stanice mají rozlišení a hlavně datový tok dobrý obecně, ale je fakt, že i tak ne úplně ten nejvyšší možný. 1 Quote Internet 300 Jiná služba TV Komplet Kaon Hlavní město Link to post Share on other sites
Lukáš Polák 50 Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Zpětné zhlédnutí u dalších dvou zpravodajských stanic v rámci Vodafone TV: https://digital.rozhlas.cz/internetova-sluzba-vodafone-tv-rozsirila-zpetne-zhlednuti-na-dalsi-dve-8234037 Quote Internet 500 - TV Komplet HD DVR Mediabox Praha Link to post Share on other sites
Ladik 20 Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Zajímalo by mě u všech stanic zda mají zpětné zhlédnutí. Jelikož na svých stránkách ani po třech měsících nejsou schopní mít přesnou skladbu programů (spousta nesmyslů a navzájem se vylučujících informací), nejsem tak naivní abych věřil, že jsou schopní takové informace dodat. Quote Internet 300 Neomezeně Komplet HD DVR Mediabox Litomyšl Link to post Share on other sites
Jack_6428 103 Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 A Cartoon Network po 3 letech stále bez ZZ, podobně jako NickToons? Nechápu. Quote Internet 300 Jiná služba TV Komplet Kaon Hlavní město Link to post Share on other sites
tomus 190 Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Tak kolik dětí si bude pouštět něco zpětně, ti zapnou a koukají. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
Jack_6428 103 Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Já bych řekl, že celkem dost. Dětský obsah populární obecně je a každým rokem roste. Jiné dětské stanice v nabídce ZZ mají a u žádné nové stanice netrvalo přidání ZZ skoro tři roky. Spolu se Seznamem jsou CN a NickToons skoro poslední, kde to dává smysl a ani jedna ze stanic nespadá pod nějaký malý mediahouse. Čili ne, pochopit to je pro mne těžké. Ledaže by sledovanost byla tak mizerná anebo vlastnící práv (stanice) o ZZ sami nestojí či chtějí za něj mnoho $$$. Quote Internet 300 Jiná služba TV Komplet Kaon Hlavní město Link to post Share on other sites
Recommended Posts