namec 74 Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 (edited) Dnes mě došel mejl, že v Brne otevřeli novou prodejnu UPC.Tak předpokládám, že to nebude jenom prodejní stánek typu Vaňkovka. Edited April 16, 2018 by namec Quote Internet 300 Neomezeně Komplet CAModul,HD DVR Mediabox Brno-Kohoutovice Link to post Share on other sites
David R. 353 Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 Posílám pár fotek ode mě ze včerejška. Quote Internet 500 Neomezeně TV Komplet Compal, CA Modul Praha Link to post Share on other sites
tomus 190 Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 Hezký a už je teda otevřeno? co všechno tam půjde vyřídit? půjde tam třeba vrátit i koncová zařízení? Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
David R. 353 Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 Společnost UPC Česká republika otevřela v Brně nové moderní zákaznické středisko, ve kterém klienti získají větší komfort při vyřizování zákaznických záležitostí. Nová prodejna UPC v Brně se nachází v OC Letmo na Nádražní ulici 681/2a, a je otevřená v pracovních dnech od 9 do 20 hod., v sobotu od 9 do 18 hod., a v neděli od 10 do 18 hod. V novém zákaznickém středisku si klienti, stejně jako zájemci o internetové, televizní nebo telefonní služby, mohou tyto služby objednat, zrealizovat přepis smlouvy, anebo si rozšířit a upravit nabídku využívaných služeb. V nejbližší době bude v nové prodejně možné také vyměnit či vrátit zařízení a další zákaznické záležitosti. Tiskovou zprávu si můžete přečíst ZDE 1 Quote Internet 500 Neomezeně TV Komplet Compal, CA Modul Praha Link to post Share on other sites
tomus 190 Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 Tak to zní dobře, ta otvírací doba je luxusní, je fajn že se kamenné pobočky opět pomalu vracejí, přeci jenom ne každý umí s internetem a nebo to chce řešit telefonicky. Ještě by se mi líbilo kdyby na prodejně byla také možnost si osahat a vyzkoušet set-top boxy a modemy od UPC. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
Zlaťák 25 Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 Za mě taky palec nahoru. Quote Internet 150 - TV Klasik Technicolor, CA modul Brno Link to post Share on other sites
Evzen 215 Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 Jenom takova poznamka - az si zase nekdo bude stezovat, ze musi platit - ooo, proboha! - o 20 korun vic, tak tohle je jeden z duvodu... pronajem, vybaveni a provoz tech prostor a mzdy pro personal stoji dost penez. 1 Quote Jiná služba - Jiná služba modem Compal (bridge mode), CA modul Brno Link to post Share on other sites
sodekcz 58 Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 dvacku za stánek ti započtou až v příštím zdražení, teď jen navyšovali zisk Quote Internet 300 - TV Start TC7200 (bridge) Brno Link to post Share on other sites
Recommended Posts