David R. 353 Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 Zákazníci společnosti UPC Česká republika mohou nyní prostřednictvím mobilní televize Horizon Go sledovat více než 100 televizních stanic v celé Evropské unii. Od začátku dubna si mohou televizní zábavu užívat ve 28 evropských zemích stejně, jako kdyby byli doma. A to jak živé vysílání, tak i 7denní Zpětné zhlédnutí, nebo neomezenou online videotéku MyPrime, ve které si mohou vybrat z více než 2 000 filmových a seriálových titulů. Stejně jako v České republice, tak i v zemích EU mohou mobilní televizi Horizon Go sledovat online, na smartphonech, tabletech, stolních počítačích či noteboocích. Tiskovou zprávu si můžete přečíst ZDE 2 Quote Internet 500 Neomezeně TV Komplet Compal, CA Modul Praha Link to post Share on other sites
Mymak 6 Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 A tohle mne bude otravovat jak jeste dlouho? 1 Quote Internet 300 Jiná služba TV Komfort modem Cisco, HD Mediabox Brno Link to post Share on other sites
Ivo Mašek 69 Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 Kde se ti to objevuje? Já to tady v tvém postu vidím poprvé. Quote Internet 300 - TV Komplet HD DVR Mediabox Jirkov Link to post Share on other sites
Mymak 6 Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 Pokazde, kdyz si otevru web horizon.tv v prohlizeci. Quote Internet 300 Jiná služba TV Komfort modem Cisco, HD Mediabox Brno Link to post Share on other sites
Marek-26 256 Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 V jakém prohlížeči? Ukládáte si cookies nebo je mažete? Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx/Praha Link to post Share on other sites
Mymak 6 Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 Susenky nemazu, ale asi to netreba resit - dela to jen Microsoft Edge, v nemz mi web horizon.tv jede nejlepe. Vsechny ostatni prohlizece jsou v pohode. Quote Internet 300 Jiná služba TV Komfort modem Cisco, HD Mediabox Brno Link to post Share on other sites
Guest Fmmb Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Dnes jsem přejel hranice do Polska a konec. Z důvodu regionálních omezení. Polsko vystoupilo z EU? 😤 Quote Link to post Share on other sites
marena 59 Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Polsko zůstalo pod Liberty, zatímco my jsme už pod Vodafonem. Asi už je to nepřátelské území 😁 Quote 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Link to post Share on other sites
Recommended Posts