David R. 353 Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 Zákazníci kabelové televize UPC si sledování programů České televize (ČT), navzdory rozsáhlým změnám v souvislosti s přechodem veřejnoprávních programů na nový standard DVB-T2, mohou užívat nadále bez starostí. Všechny programy ČT, tedy ČT1, ČT2, ČT Sport, ČT 24, a ČT / ČT art, jsou a budou ve formátu SD, stejně jako v HD (vysoké rozlišení) v nabídce UPC bez jakýchkoli změn. UPC zároveň doplní regionální verze ČT1 HD a ČT 1 z ostravského a brněnského studia také do nabídky TV START. Tiskovou zprávu najdete ZDE 1 Quote Internet 500 Neomezeně TV Komplet Compal, CA Modul Praha Link to post Share on other sites
Čenda 1 Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 Dobrý den, mám dotaz. Mám TV Panasonic, rozlišení HD. Pokud si pořídím TV s rozlišením 4K bude lepší obraz? Je vhodná taková investice? Díky. Quote 300 Mb/s 1 GB Komfort mediabox Praha Link to post Share on other sites
Jack_6428 103 Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 (edited) Uveďte prosím konkrétní model(y). Edited April 15, 2018 by Jack_6428 Quote Internet 300 Jiná služba TV Komplet Kaon Hlavní město Link to post Share on other sites
beepee 50 Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 @Čenda - no, to je otázka. Pokud máš nějaký zdroj filmů ve 4k, tak určitě. Pokud jde o Tv vysílání, tak se ta Tv bude snažit ho upscalovat, a výsledek závisí od kvality zdroje i televize. Je to jako když ti Tv upscaluje SD vysílání na FHD. Někdy je výsledek lepší, někdy horší. Taky záleží na velikosti obrazovky a pozorovací vzdálenosti (pokud si pořídíš 4k ve 42´´ a budeš se koukat ze 4 metrů, tak rozdíl nepoznáš). P.S. Některé levnější Tv mají "falešné" 4k - místo, aby měly příslušný počet RGB pixelů, tak výrobce doplní jen čistě bílý pixel. Označuje se to RGBW, viz: Falešné 4k 1 Quote Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, CA modul Ústí nad Labem Link to post Share on other sites
petjan 0 Posted May 23, 2018 Share Posted May 23, 2018 Nedávno mi umřela jedenáct let stará plasma od Panasonic, tak jsem koupil 4k OLED od LG a rozdíl teda pozoruju :-). Quote - - Modem Praha 4 Link to post Share on other sites
tomus 196 Posted May 23, 2018 Share Posted May 23, 2018 No jo ale jaké ta plazma měla rozlišení obrazu? Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
petjan 0 Posted May 23, 2018 Share Posted May 23, 2018 Pravda, jen 1024 x 768. Quote - - Modem Praha 4 Link to post Share on other sites
Recommended Posts