Retiree 64 Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 (edited) Zdravím, poslal jsem písmo Klientskému centru s adresou na P.O.Box, doporučeně... Jaký je význam hlášky ve Sledování zásilek Doslání zásilky na jinou adresu, adresát má P.O.Box ? Edited March 1, 2018 by Retiree Quote - - Komfort Compal LG (router mode), 3x CAM Teplice Link to post Share on other sites
mrzic 8 Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Firmy si chodí hromadně na poštu pro všechnu poštu. Adresa pošty, pod kterou firma spadá je zpravidla odlišná od adresy firmy Quote 300 Mb/s - Komfort HD Mediabox, Bezdrátový modem CBN CH7465 Kolín Link to post Share on other sites
Retiree 64 Posted March 1, 2018 Author Share Posted March 1, 2018 Díky, ale to je jasné z principu P.O. boxu. Je také jasné, že podobně jako u sw, tak i zde je počet různých možností (sw chyb) několikanásobně vyšší, než počet předdefinovaných hlášek. Doslání zásilky na jinou adresu mi nepřipadá příliš vhodné pro, na příklad, Vyzvednutí poštovního boxu... Quote - - Komfort Compal LG (router mode), 3x CAM Teplice Link to post Share on other sites
David R. 353 Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 V tomhle případě to bude pravděpodobně tím, že zásilky chodily na klientské centrum na Žižkov, které je uzavřené, ale PO zůstal, protože jsou na to klienti zvyklí. Pak jsou zásilky směrovány na Závišovu. 1 Quote Internet 500 Neomezeně TV Komplet Compal, CA Modul Praha Link to post Share on other sites
Retiree 64 Posted March 1, 2018 Author Share Posted March 1, 2018 To je možné vysvětlení, díky... Vtip je v tom, že jsem včera dostal (předdefinovaný) email z KC, kde je právě uvedena adresa, cituji: ...zaslat na adresu Klientského centra UPC, P. O. Box 53, 13011 Praha 3. Což jsem učinil... Quote - - Komfort Compal LG (router mode), 3x CAM Teplice Link to post Share on other sites
Marek-26 258 Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Jelikož je to stále oficiální kontaktní adresa: https://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/kontakty-a-dokumenty/kontakt/ Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx/Praha Link to post Share on other sites
tomus 189 Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Docela by mě zajímalo jak dlouho trvalo než ten dopis přišel adresátovi, se službou doslání zásilky nemám zrovna dobré zkušenosti, před několika týdny jsem si takto nechával přeposlat doporučený dopis, který byl uložen na poště na jinou adresu v rámci jednoho města a trvalo to devět dní než dopis dorazil. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
Retiree 64 Posted March 1, 2018 Author Share Posted March 1, 2018 Tomusi nestraš... Něco mi říká, že je to standardní debilní hláška České pošty, používaná mimo jiných situací i při doručení do P.O.Boxu, čímž pro poštu veškeré trasování (pro zákazníka-odesílatele) končí. Quote - - Komfort Compal LG (router mode), 3x CAM Teplice Link to post Share on other sites
Marek-26 258 Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Každopádně je doručení na P.O. BOX oficiálním doručením. Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx/Praha Link to post Share on other sites
Retiree 64 Posted March 2, 2018 Author Share Posted March 2, 2018 (edited) Nechci čekat do večera, neb předpokládám, že další údaj v Track&Trace ČP bude znít Zásilka dodána. To vše za pouhých 44,- Kč. Tak nějak se nemohu zbavit dojmu, že pošťáci v tom jsou, do jisté míry, nevinně. Před odesláním tohoto příspěvku jsem znovu telefonicky (Skype) ověřoval adresu KC, Klientské centrum UPC, P. O. Box 53, 13011 Praha 3 - Žižkov. Připouštím, že i já jsem v posledním roce v oblasti Teplice - Ústí nL zaregistroval dost podstatné změny (centralizaci) v jakémsi doručovacím schématu České pošty. Edited March 2, 2018 by Retiree Quote - - Komfort Compal LG (router mode), 3x CAM Teplice Link to post Share on other sites
Recommended Posts