ladcafa@seznam.cz 0 Posted February 17, 2018 Share Posted February 17, 2018 Na TV mě nejde zpětně zhlédnout Česko-Kanada. Jak je to u vás. Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet HD DVR Mediabox Litomyšl Link to post Share on other sites
Marek-26 260 Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 U České televize jsem si to pouštěl ze zpětného včera na Kaonu a bylo to v pohodě. A nyní jsem zkoušel v aplikaci na Win10 a též funguje. Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx/Praha Link to post Share on other sites
Standa 19 Posted February 18, 2018 Share Posted February 18, 2018 Asi by bylo nejrozumější napsat na jakém zařízení to nefunguje:DAWN (cihla)Helios (Kaon)Horizon GoHbbTV via TVOdesláno z mého MT pomocí Tapatalk Quote Internet 300 Jiná služba TV Komfort modem Praha Link to post Share on other sites
ladcafa@seznam.cz 0 Posted February 18, 2018 Author Share Posted February 18, 2018 Nešlo mě to na "cihle", přitom ostatní pořady co jsem zkoušel v pořádku. Na Horizon Go mě to šlo. Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet HD DVR Mediabox Litomyšl Link to post Share on other sites
ladcafa@seznam.cz 0 Posted February 21, 2018 Author Share Posted February 21, 2018 Zase problém se zpětný zhlédnutím, tentokrát několik pořadů které následovali po hokeji ( Česko-USA na ČT Sport). V EPG to nemělo ani šipečky pro zpětné přehrání. Jak cihla tak Horizon. Od třetího nájezdu jsem si to musel najít zpětně na Eurosportu. Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet HD DVR Mediabox Litomyšl Link to post Share on other sites
Recommended Posts