moderlida 0 Posted February 12, 2018 Share Posted February 12, 2018 Mám takový problém nedaří se mě vypnout a nebo zapnout AV receiverem Pioneer VSX-832-B HD Mediabox televize se vypne , ale HD Mediabox ne co mám dokoupit aby se to dalo vypnout jedním ovladačem Quote Internet 300 - TV Komfort Compal, HD Mediabox Teplice-Prosetice Link to post Share on other sites
cvancara 43 Posted February 13, 2018 Share Posted February 13, 2018 Nema nahodou ten DO programovatelny..? Quote Jiná služba - Komplet CA OVA Link to post Share on other sites
Marek-26 260 Posted February 13, 2018 Share Posted February 13, 2018 Zásuvku na dálkové ovládání? Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx/Praha Link to post Share on other sites
moderlida 0 Posted February 13, 2018 Author Share Posted February 13, 2018 HD mediabox to neumí to je ten problém Quote Internet 300 - TV Komfort Compal, HD Mediabox Teplice-Prosetice Link to post Share on other sites
cvancara 43 Posted February 13, 2018 Share Posted February 13, 2018 Nechapu, neumi co? Pioneera mam doma taky, pouze vyssi radu a tam jde na tom ovladaci bud naprogramovat primo kod toho zarizeni a nebo naucit ho pomoci jineho ovladace. Tenhle DO neznam, tak se mrknout do manualu Quote Jiná služba - Komplet CA OVA Link to post Share on other sites
moderlida 0 Posted February 13, 2018 Author Share Posted February 13, 2018 Ted mě napadá neni to náhodou tím ,že používám zásuvku dvě kde je napsáno satelit ta prvni je na dvd bohužel teď nejsem doma abych to vyzkoušel nic jiného zapojeny hd zásuvkách nemám Quote Internet 300 - TV Komfort Compal, HD Mediabox Teplice-Prosetice Link to post Share on other sites
Recommended Posts