Pavel m 72 Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 (edited) Dáme pro vás dárek! ? Od soboty 15.12. můžete zdarma sledovat všechny programy, které přináší balíček Filmbox Premium. Čekají na vás stovky filmů a seriálů z přední hollywoodské i evropské tvorby, nejzajímavější dokumenty z celého světa v HD kvalitě či adrenalinové sporty a legendární zápasy v boxu. Užijte si každý moment s UPC a FilmBoxem. https://www.upc.cz/onas/o-spolecnosti/novinky/2017/balicek-filmbox-premium-na-vanoce-zdarma/ Edited December 19, 2017 by Pavel m Quote 1000 Mb/s - Komplet HD Mediabox ,CA modul ,Vodafone Station: - Link to post Share on other sites
technik 125 Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 (edited) Tak teda nevím, kdy jsme to pouštěli. Já měl za to že už v pátek 15.12. Ale což, hlavně že to běží Edited December 19, 2017 by technik úprava Quote - - Jiná služba nic UPC Link to post Share on other sites
Evzen 220 Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 No vsak je tam taky napsano 15.12. Ja to dostal v emailu z UPC uz 11.12. Quote Jiná služba - Jiná služba modem Compal (bridge mode), CA modul Brno Link to post Share on other sites
technik 125 Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 Pavel m ovšem psal "v sobotu 15.12." Proto jsem to psal Quote - - Jiná služba nic UPC Link to post Share on other sites
hpfunny 5 Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 Pavel m nic nepsal. Udělal Ctrl c + Ctrl V Quote Internet 50 - TV Start COMPAL Brno-Žabovřesky Link to post Share on other sites
Evzen 220 Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 No na tom webu je to jinak... stejne jako v tom emailu, co mi prisel. Zeby zase nejakej facebookovej -nactiletej "manazer" neumel psat? Quote Jiná služba - Jiná služba modem Compal (bridge mode), CA modul Brno Link to post Share on other sites
retron 43 Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 zadarmo drahý Quote 150 Mb/s - Komplet Technicolor bridge, 4x CA modul Praha Link to post Share on other sites
alfy 0 Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 A jaký dárek pro ty, co mají Komplet? Quote 300 Mb/s - Komplet CA modul, HD Mediabox, modem COMPAL Hradec Králové Link to post Share on other sites
David R. 353 Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 @Evzen vás by chtěl mít každý v práci. Takovej brouk pytlík. Všechno zná, všude byl, všichni jsou tupci, jen já jsem letadlo. 2 Quote Internet 500 Neomezeně TV Komplet Compal, CA Modul Praha Link to post Share on other sites
Evzen 220 Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Mnojo, neni moje vina, ze kam se clovek podiva, tam je to sama nekompetentni lamka a ze jen lehce pouceny clovek toho o dane veci nakonec vi mnohem vic, nez ten radoby-odbornik, ktery je za danou vec placeny. To je opravdu v dnesni dobe takova zavrzenihodna troufalost, ocekavat od lidi elementarni znalosti a dovednosti, odpovidajici jejich pracovnimu zarazeni?!?! 4 Quote Jiná služba - Jiná služba modem Compal (bridge mode), CA modul Brno Link to post Share on other sites
Recommended Posts