Štófi 0 Posted December 12, 2017 Share Posted December 12, 2017 Dobrý den, snažil jsem se nastavit veřejnou IP avšak neúspěšně v routeru Pokročilá nastavení/Zabezpečení/Filtrování IP a portu mohu nastavit jenom IPv6 pravidlo zatímco nejsem schopný nastavit IPv4, když jsem koukal do manuálu na router, tak tam měli volbu IPv4 a já tam místo toho mám šestku. Co s tím mám dělat popřípadě jak mám nastavit svojí veřejnou ip, abych mohl udělat veřejný server na TS3. Vím, že potřebuji zadat IPv4 PC ze kterého to hostuju a poté port toho Teamspeaku, ale kam přesně v routeru to mám dát netuším. Jestli si s tím někdo víte rady, tak budu vděčný Quote Internet 100 TV Start Bezdrátový modem CBN CH7465LG Praha 10 Link to post Share on other sites
Marek-26 270 Posted December 12, 2017 Share Posted December 12, 2017 Nastavte to na IPv6 a bude to OK. Manuál byl dělán v době, kdy IPv6 nebylo. Buď máte IPv6 nebo IPv4 a vy máte IPv6 (jako všichni od určité doby). Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx Link to post Share on other sites
quadra2030 67 Posted December 12, 2017 Share Posted December 12, 2017 Podľa screenshotu má IPv6 a teda DS lite.. takže ani nemôže mať verejnú IPv4 adresu. Quote 500 Mb/s - Klasik Arris TG3492LG-LC, CA moduly Bratislava Link to post Share on other sites
Štófi 0 Posted December 12, 2017 Author Share Posted December 12, 2017 Když bych chtěl nastavit port na server 25566, tak co mám tedy zadat do těchto údajú? Pokud jsem ovšem na správné stránce kde to nastavit. Protože já absolutně nevím jak to nastavit a všehchny tutoriály na tuto tématiku jsou dělány v IPv4 a samozřejmě na jinym rozhraní. Quote Internet 100 TV Start Bezdrátový modem CBN CH7465LG Praha 10 Link to post Share on other sites
Recommended Posts