tomus 199 Posted April 2 Share Posted April 2 Rádio Blaník stejně nevysílá digitálně. To už je podle mě lepší propojit hifi se setoboxem UPC, kde se v dvb-c těch kanálu vysílá docela hodně. Nebo koupit internetové rádio. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
Farkpoint 1 Posted April 2 Author Share Posted April 2 před 3 minutami, cvancara napsal: Když máš špatný příjem, myslíš, že digitálem ho vylepšíš? Když ho budu přijímat přes kabel tak ano. Quote 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Start Vodafone Station Praha Link to post Share on other sites
marian.lozi 4 Posted April 2 Share Posted April 2 (edited) Blaník v DAB+ vysílá, v Praze na kanálech 7A ze Žižkova a 10D ze Strahova. https://www.oviradio.cz/prehled-vsech-radii-v-praze-fm-dab-am/ Edited April 2 by marian.lozi 1 Quote 300 Mb/s - Klasik CH7465VF, CAM Praha Link to post Share on other sites
tomus 199 Posted April 2 Share Posted April 2 Ok máš pravdu, vysílá digitálně, já koukal na jejich web a tam jsem si toho nevšiml. Pokud má špatný příjem jak píše tak může zkusit nějakou směrovou anténu, namířenou přímo na vysílač. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
marian.lozi 4 Posted April 2 Share Posted April 2 Jestli je z jižáku a má okna na jih v ne příliš vysokem patru, směrová anténa s DABem nepomůže. Ve stejné situaci na FM je to take na draka, vysílač je v Malešicích. Quote 300 Mb/s - Klasik CH7465VF, CAM Praha Link to post Share on other sites
Tube 10 Posted April 2 Share Posted April 2 Ja trochu OT, trochu popichnu, ale neberte to moc vazne 🙂 Radio nevysila v FM, ale VKV. FM je jen Frekvenci Modulace (frekvemce modulation). Ale to jen tak okrajove na pobaveni, tak me nekamenujte a hazke svatky vsem 😉 Quote Internet 300 15 GB - Cisco EPC3208 Ostrava - Zábřeh Link to post Share on other sites
Medvěd 6 Posted April 2 Share Posted April 2 (edited) Kde? Na VKV. Jak? FM. Tak třeba takhle? 😊 Hezké Velikonoce přeju. Edited April 2 by Medvěd Quote Internet 300 - TV Komfort Kaon, modem takovej bílej, nastojato Praha Žižkov Link to post Share on other sites
marian.lozi 4 Posted April 2 Share Posted April 2 Tak když už nevážně... jsem BFU a moje rádio VKV nemá, mohu zvolit jen FM nebo NET. Co teď? 🙂 1 Quote 300 Mb/s - Klasik CH7465VF, CAM Praha Link to post Share on other sites
Evzen 220 Posted April 2 Share Posted April 2 Zavolej Farkpointovi a prober to s nim... ten uz podle jeho prvnich prispevku tady v threadu vypada, ze je zjevne na tyhle veci odbornik 😄 před 8 hodinami, Farkpoint napsal: Je mozne ze bych to treba nemel nejak povolene? Ne. Ale je naprosto jiste, ze jsi uplne mimo misu 😄 Doporucil bych nejdriv se pozeptat u strejdy Googla, co je to vlastne DAB a jak to funguje... Quote Jiná služba - Jiná služba modem Compal (bridge mode), CA modul Brno Link to post Share on other sites
tramin 10 Posted April 3 Share Posted April 3 Řešil jsem podobné problémy u tchýně. Koupil jsem Sencor SIR 5000WDB a vše je vyřešeno. Dokonce si může před spaním poslouchat stanici s pohádkama 😉 Quote - - TV Komfort HD mediabox Brno-Líšeň Link to post Share on other sites
Recommended Posts