elistr 0 Posted February 16 Share Posted February 16 Dobrý den, mám problém s minecraftem pro android. Potom co jsem si nainstalovala aplikaci qustodio, miinecraft pokaždé když kliknu na nějaké tlačítko řekne co je tam napsáno + button a nějaké číslo, pokud chci nějaké to tlačítko použít musím kliknout dvakrát. Zkoušela jsem ho odinstalovat a znovu nainstalovat, po prvním spuštění fungoval dobře, ale po druhém spuštění zase začal mluvit. Předem děkuji za pomoc. Quote - - - Modem Senožaty Link to post Share on other sites
Tube 10 Posted February 16 Share Posted February 16 Jedna se o Original Minecraft od Majongu? Tj. Placena aplikace, rekneme hra? Quote Internet 300 15 GB - Cisco EPC3208 Ostrava - Zábřeh Link to post Share on other sites
tomus 196 Posted February 16 Share Posted February 16 To vypadá jako kdyby byla zapnutá nějaká funkce TalkBack, která je určená pro ty co špatně vidí a říká vám co vidíte na obrazovce, někde v nastavení by to mělo jít pravděpodobně vypnout, buďto nastavení samotné aplikace qustodio, nebo hry, nebo přímo v androidu, tam je to pod záložkou Přístupnost, ale tam to spíš zapnuté nebude protože to by vám mluvil telefon pořád a né jen ve hře. 1 Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
Recommended Posts