slonyk 0 Posted February 19 Share Posted February 19 Stejný problém máme v Ostravě, dva různé mobily, nefunguje Horizon Go přes wifi. Na technické podpoře radili nainstalovat starší verzi aplikace, to nepomohlo. Quote 50 Mb/s Jiná služba Klasik UPC Ostrava Link to post Share on other sites
Tube 10 Posted February 19 Share Posted February 19 Taky jsem Ostrava a mi to jede. Jakndoma na UPC/VF, tak na UPC/VF bussines Quote Internet 300 15 GB - Cisco EPC3208 Ostrava - Zábřeh Link to post Share on other sites
iiisk 0 Posted February 19 Share Posted February 19 Mě pomohlo změnit si heslo do my.upc, tedy i pro přihlášení do horizon go. Teď už mi to funguje zase i přes Wi-fi. Quote 50 Mb/s - Klasik Co? ČR Link to post Share on other sites
RichardHorcic 21 Posted February 21 Share Posted February 21 Já nevím, jestli můj příspěvek nebude mimo mísu (moc tomu totiž nerozumím), ale mě přestal HORIZON GO na notebooku fungovat už někdy před měsícem. Psalo mi to hlášku, že aplikace HORIZON GO přestala být podporována, že se mám registrovat a přihlásit na HORIZON TV. Tak jsem starou aplikaci odinstaloval, přihlásil se na Horizon tv a už to zase šlape. Máte někdo podobnou zkušenost? Quote Internet 300 Jiná služba TV Komfort HD DVR Mediabox Bílina Link to post Share on other sites
tomus 196 Posted February 21 Share Posted February 21 Zřejmě mluvíš o aplikaci Horizon Go pro Windows 10, ta byla skutečně již ukončena a nyní na PC funguje pouze webová verze, to s tímhle problémem ale nesouvisí. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
RichardHorcic 21 Posted February 21 Share Posted February 21 OK, díky za vysvětlení. Jak říkám, moc tomu nerozumím, takže se omlouvám za zavádějící příspěvek nesouvisející s tématem... Quote Internet 300 Jiná služba TV Komfort HD DVR Mediabox Bílina Link to post Share on other sites
ost-plus@seznam.cz 0 Posted February 22 Share Posted February 22 Aplikace HORIZON TV pro Windows je na mém PC stále funkční 🙂 Quote 150 Mb/s - Klasik CA modul Teplice Link to post Share on other sites
RichardHorcic 21 Posted February 22 Share Posted February 22 Ano, HORIZON TV pro Windows na PC je skutečně funkční. Ale HORIZON GO už ne. Vysvětleno Tomusem o dva příspěvky výše 😉 Quote Internet 300 Jiná služba TV Komfort HD DVR Mediabox Bílina Link to post Share on other sites
stanik 6 Posted February 22 Share Posted February 22 Nevím jak komu ale mě Horizon GO pro W10 normálně funguje Quote Internet 150 - TV Komfort CA modul Teplice Link to post Share on other sites
tomus 196 Posted February 22 Share Posted February 22 Já mám na počítači 2 aplikace, jedna pod názvem Horizon Go a druhá pod Horizon TV, když jsem spustil Horizon Go, tak normálně jela, tak jsem ji vypnul a spustil Horizon TV, ta také jela, tak jsem spustil znovu Horizon Go a aplikace najednou hlásila, že pro Windows 10 již není podporována. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
Recommended Posts