fanfán tulipán 5 Posted February 13 Share Posted February 13 před 3 minutami, Evzen napsal: Zaprve, mne nic nedokazujes, ja se jen ptam. Zadruhe, nejak jsi to nepochopil, ja jsem se ptal na cisla ze Speedtestu, ale na servery nekam dal po Evrope a po Americe (server se meni odkazem "Change Server", kterej vidis na svym prvnim screenshotu). Pošli mi odkaz na "toho" od "koho" to chceš změřit. A nevymýšlej hovadiny, protože nemáš už co říct a nevíš, jak se z toho vykecat. Pusu brouku. Tak od Evzena asi nic. Nemá co dál napsat. Adolf se také neozval...Ádo, vypruď zas nějaké své moudro.!!!😁 Quote - - - TV Pardubice Link to post Share on other sites
Adolf.Shitler 100 Posted February 13 Share Posted February 13 Tak hlavně, že ty ses ozval od čtvrtka až dneska, ty vemeno :D Jinak ta tvoje EDERA má skutečně "skvělé" hodnocení, prostě operátor k pohledání, stačí si přečíst recenze na Google od uživatelů a je jasno, že je lepší si sehnout nahý do kopřiv, než toto :PJo - net mám 240/40 a úplně mně stačí, protože nevyužiji ani to, není k čemu. Quote - - - - - Link to post Share on other sites
quadra2030 66 Posted February 13 Share Posted February 13 (edited) LG nema zle pripojenie po Europe (Aorta) - aj ked niekedy je to routovanie dost divoke.. za mna spokojnost, Vodafone je dostatocne velka nadnarodna korporacia, aby mala podobne dobru konektivitu v zahranici. Edited February 13 by quadra2030 Quote 500 Mb/s - Klasik Arris TG3492LG-LC, CA moduly Bratislava Link to post Share on other sites
Evzen 218 Posted February 14 Share Posted February 14 před 23 hodinami, fanfán tulipán napsal: protože nemáš už co říct a nevíš, jak se z toho vykecat Čo ti jebe? Ja jsem se normalne zeptal, protoze se rad dozvim neco jinych ISP, kdyz je prilezitost. A kdyz uz tady o tom sla rec, tak jsem se normalne zeptal. A ze chci neco vedet o konektivite do sveta neni nic nenormalniho - jsme i takovi, kteri nelezou jen na Seznam a Novinky, tak nas zajima konektivita i dal nez po posledni mili... Tak si dej si treba pernik, kdyz uz jsi z tech Pardubic, a uklidni se... 1 Quote Jiná služba - Jiná služba modem Compal (bridge mode), CA modul Brno Link to post Share on other sites
Recommended Posts