Petr Cirek 0 Posted February 5 Share Posted February 5 Ahoj lidi. Už mě ty výpadky internetu a poruchy vytáčí. Rozhodl jsem se ukončit veškeré služby od UPC/Vodafone. Jaké máte zkušenosti s vypovězením smlouvy?. PS. Jsem zákazníkem UPC od roku 2009. Děkuji za každou radu i informaci. Petr Quote 300 Mb/s - Komfort HD DVR Mediabox Tádžická 1422/6 Link to post Share on other sites
tomus 196 Posted February 5 Share Posted February 5 Petře s jakými výpadky máš konkrétně problém ? Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
pavlos 0 Posted February 5 Share Posted February 5 Taky mám výpadky internetu ale pouze na mobilu.Zničehonic přestane jít.Pak ho v mobilu musím zase zapnout,Děje se to asi třikrát za den.Cím to může být. Quote - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1 Link to post Share on other sites
Sparrow 3 Posted February 5 Share Posted February 5 (edited) @pavlos No pokud to musíte znovu zapínat, tak bude problém v mobilu, nebo nějaké aplikaci. Jinak ohledně výpadků víše. Pokud platí ta adresa v podpisu, tak možů být problém někde v baráku. Bydlím kousek (Ruská / Litevská) a nikde nic. I když asi budeme připojení každý na jiný bod (rozdělený Bělocerkevskou). Tak mám známého co má hospodu na 28.pluku a tam běží kamery 24/7 a bez problémů. Edited February 5 by Sparrow Quote 150 Mb/s 1 GB Klasik Compal black, CA modul Praha 10 Link to post Share on other sites
pavlos 0 Posted February 5 Share Posted February 5 Asi ano, třeba když přehrávám YouTube tak to nevypadává.Dela to opera i Chrome Quote - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1 Link to post Share on other sites
Tube 10 Posted February 5 Share Posted February 5 Pocitam ze na mobilu to bude pomoci WiFi. Adi bych se pomoci WiFi analyzeru podival na jakem kanalu vysila Vase WiFi a na kterych frci lidi okolo Vas. Pripadne vymenil kanal. Ty se u 2,4 nadtavuji na 1, 6, 11. Jsou to jedinne kanaly, ktere se neprolinaji - vzajemne nerusi. Ostatni zarizeni na WiFi funguji v pohode? Quote Internet 300 15 GB - Cisco EPC3208 Ostrava - Zábřeh Link to post Share on other sites
pavlos 0 Posted February 5 Share Posted February 5 Ostatní běží normálně,tablet ,manželky mobil Quote - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1 Link to post Share on other sites
sodekcz 60 Posted February 5 Share Posted February 5 Když běží ostatní, není to výpadek internetu. Hledal bych chybu v tom jednom konkrétním zařízení. Quote Internet 300 - TV Start TC7200 (bridge) Brno Link to post Share on other sites
Tube 10 Posted February 5 Share Posted February 5 (edited) A jaky jde mobil? Nema nahodou zaply Bluetooth? Nektere, zvlast starsi zarizeni si rusi WiFi 2,4GHz s Bluetooth Edited February 5 by Tube Quote Internet 300 15 GB - Cisco EPC3208 Ostrava - Zábřeh Link to post Share on other sites
fanfán tulipán 5 Posted February 5 Share Posted February 5 (edited) před 12 hodinami, Petr Cirek napsal: Ahoj lidi. Už mě ty výpadky internetu a poruchy vytáčí. Rozhodl jsem se ukončit veškeré služby od UPC/Vodafone. Vyplnit přiložený pdf, zaslat doporučeně na adresu: Klientské centrum Vodafone, P.O. BOX 53, 130 11 Praha 3. Výpovědní lhůta běží od 1. dne následujícího měsíce, kdy byla žádost přijata. (ve skutečnosti by ti během nejdéle cca tří týdnů od odeslání žádosti mohli zavolat ) Až zavolají, zvednout telefon a domluvit se s nima. Hotovo !! (Buď skončíš, nebo tě uloví na "osobní" nabídku. Uvědomit si, že je to velice jednoduché a pro příště se vyvarovat čtení příspěvků od dementů, kteří nepochopili prvotní otázku: Citovat Jaké máte zkušenosti s vypovězením smlouvy? .a krmí tě nesmysly o tom, ve které ulici bydlí, že oni to maj taky , ale jenom na mobilu a jejich manželka "víše" to má na wifi a že vyměněj kanál na Chrome a dál něco o bluetooth a 2,4..... Prostě DEMENTI !!! Výpověď Vodafone.pdf Edited February 5 by fanfán tulipán 1 1 1 Quote - - - TV Pardubice Link to post Share on other sites
Recommended Posts