Nilufar 0 Posted January 19 Share Posted January 19 Proc takhle dlouho trva snizeni tarifu? Pozadavek jsem posilala 11.prosince 2020. Quote 500 Mb/s Jiná služba Jiná služba modem Praha 8 Link to post Share on other sites
Marek-26 262 Posted January 19 Share Posted January 19 Zdravím, co kam bylo zasíláno? Každopádně zde na diskuzním fóru to nevyřídíte, využijte příslušné kontakty. Pro exUPC služby využijte spíše https://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/kontakty-a-dokumenty/kontakt/ a pro Vodafone služby https://www.vodafone.cz/kontakty/ Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx Link to post Share on other sites
Nilufar 0 Posted January 19 Author Share Posted January 19 Požadavek jsem zaslala na emailovou adresu technické podpory a na poradime@. Zatímco nic. Telefonicky kontaktoval asi desetkrát, po každé mi slibujete něco jiného. Takže jakákoliv podpora z vaší strany ničeho nestojí. Quote 500 Mb/s Jiná služba Jiná služba modem Praha 8 Link to post Share on other sites
MacLuke 4 Posted January 19 Share Posted January 19 Jestli má Vámi zaslaný požadavek a obsah hovoru stejnou informační hodnotu jako Vaše příspěvky zde, tak se ani nedivím, že pracovníci na podpoře nedokáží Vaše požadavky zpracovat. 1 Quote - - - CA Brno Link to post Share on other sites
tomus 196 Posted January 19 Share Posted January 19 Jaký tarif konkrétně potřebujete snížit? Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
Nilufar 0 Posted January 19 Author Share Posted January 19 Momentálně mám připojení Internet 500+, chci ho snížit na 150+. Quote 500 Mb/s Jiná služba Jiná služba modem Praha 8 Link to post Share on other sites
tomus 196 Posted January 19 Share Posted January 19 Tak na to by měl stačit teoreticky jeden telefonát na zákaznickou linku UPC: 241 005 100 Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
Sparrow 3 Posted January 19 Share Posted January 19 Taky nechápu, že psal na technickou Quote 150 Mb/s 1 GB Klasik Compal black, CA modul Praha 10 Link to post Share on other sites
Nilufar 0 Posted January 19 Author Share Posted January 19 Nestačil, volala jsem tam dokonce i dneska. Jako papoušci tvrdí, že předají můj požadavek 'příslušnému oddělení. Quote 500 Mb/s Jiná služba Jiná služba modem Praha 8 Link to post Share on other sites
tomus 196 Posted January 19 Share Posted January 19 Ok, tak mějte ještě chvíli strpení oni se vám jistě ozvou, obecně platí že pokud klient snižuje nějakou službu, tak pro operátora to znamená snížení finančního příjmu od klienta, takže se většinou snaží nabídnout nějaké alternativní řešení, které by uspokojilo obě strany, zřejmě proto váš požadavek předávají na jiné oddělení, kde se to s vámi pokusí vyřešit. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
Recommended Posts