elemir 0 Posted January 17 Share Posted January 17 dobry den preji mam problem s routerem ktery ma zaroven wifi, a proplem najit moji wifinu, vubec se mi neukaze,mam model TC7200.U co se tyče na primo na kabel je ok pokud kabel odpojim objevi se mi zemekoule s chybou ,nepripojeno. kdyz dam oprovit pripojeni a diagnostiku pise to toto jak je na prilozenem screenu pomuzete mi stim treba i pres vzdalenou pomoc dekuji mob. 732473405 Quote 1000 Mb/s - Klasik router Most Link to post Share on other sites
Slamb 74 Posted January 17 Share Posted January 17 dost těžko budeš mít TC7200.U, když máš gigabit 🤔 Quote - - - - - Link to post Share on other sites
tomus 196 Posted January 17 Share Posted January 17 @Slamb Otázka je jestli ten profil má vyplněn pravdivě, poslední dobou si tam spousta lidí píše nesmysly, kolikrát ani neví co tam mají vyplnit, budeme to muset trochu doladit, už nad tím nějakou dobu přemýšlím. @elemir O jaký notebook se přesně jedná A jakou síť máš na tomu modemu zapnutou 5 nebo 2,4 GHz, na jiném zařízení třeba na mobilu wi-fi funguje? Jinak odsud tě nikdo kontaktovat nebude, toto je diskuzní fórum uživatelů UPC/Vodafone. Pokud potřebuješ oficiální podporu, tak kontakty najdeš zde: https://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/kontakty-a-dokumenty/kontakt/ Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
Slamb 74 Posted January 17 Share Posted January 17 mozky se zatim transplantovat prostřednictvím fóra nedají, snad v další hlavní verzi 🤷♂️ 3 Quote - - - - - Link to post Share on other sites
Tube 10 Posted January 17 Share Posted January 17 (edited) Možná bych zkusil notebook připojit kabelem a podívat se do modemu, jak je nastavená WiFi. Pak sem můžeš hodit screen jak je WiFi nastavena, jaky kanal atd... BTW Jiné zařízení tu WiFi vidí? Mobil, nebo jiný notebook? Taky může být vyplá WiFi Edited January 17 by Tube Quote Internet 300 15 GB - Cisco EPC3208 Ostrava - Zábřeh Link to post Share on other sites
Matos1980 0 Posted January 17 Share Posted January 17 Některé notebooky mají problém s připojením na starší routery, je třeba koupit nový router, třeba TP-Link Archer C6, tam by to už mělo jít, aspoň mně to na něm už funguje Quote Internet 150 Jiná služba Jiná služba Compal Veseli Link to post Share on other sites
Tube 10 Posted January 17 Share Posted January 17 (edited) WiFi karty zvladaji i starsi normy 802.11, zde je starsimi mineno asi b/g. Problem bude jinde. A jak pisu vyse o vyple WiFi, myslim tim vypla v notebooku. Bud HW, nebo SW tlacitkem. Vidi notebook jakoukoliv jinou WiFi? Edited January 17 by Tube Quote Internet 300 15 GB - Cisco EPC3208 Ostrava - Zábřeh Link to post Share on other sites
Honza333 31 Posted January 17 Share Posted January 17 (edited) Hele jednou jsem řešil nefunkční notas néé můj, myslím wifi asi po 3 hodinách jsem zjistil že to má normální vypínač z boku ten dotyčnej to vypnul asi omylem a vůbec nevěděl že to tam je - to bylo taky dobrý 😁 Edited January 17 by Honza333 1 Quote 500 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Link to post Share on other sites
sodekcz 60 Posted January 17 Share Posted January 17 To stejné platí i pro vypnutí/zapnutí WiFi kombinací nějakých kláves. Nebo režimem letadla. 1 Quote Internet 300 - TV Start TC7200 (bridge) Brno Link to post Share on other sites
Tube 10 Posted January 17 Share Posted January 17 Presne k temto indiciim se chci dopidit. Ale autor musi odpovedet Quote Internet 300 15 GB - Cisco EPC3208 Ostrava - Zábřeh Link to post Share on other sites
Recommended Posts