Lukys1989 0 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Prosím vás kde a Jak nejpřesněji změřit rychlost připojení? měl jsem 300 zvedl jsem si to Na 500 ale rychlost měřím stále maximálně 250 .. nebo víc nepustí moje síťová karta?je to možné? děkuju Quote 500 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komfort CBN CH7465LG Beroun Link to post Share on other sites
Adolf.Shitler 102 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Změřit jedině tak, že budeš stahovat soubor určité velikosti (nejlépe nějaký velký) z prokazatelně rychlého serveru a podíváš se na čas, za jaký ke stažení dojde. Quote - - - - - Link to post Share on other sites
Honza333 31 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Když máš Win 10 tak si klikni na sít a net a potom zobrazit možnosti adaptéru tam zjistíš jak máš rychlou sítovou kartu, mám taky 500 připojení a mělo by to stahovat 60mbs/s, tak mi to tahá pokud máš slabou kartu tak si to na stahování připoj přes kabel ten to určiitě zvládne pokud nemáš přehistorický zařízení. Bavíme se o připojení AC. Jinak mě to jede těch 60 naprosto stabilně. Zkus to at se daří..... Quote 500 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Link to post Share on other sites
Lukys1989 0 Posted December 31, 2020 Author Share Posted December 31, 2020 Honzo děkuji a zaměřím to i přes ps4 když jí mám přes kabel,? před 7 minutami, Honza333 napsal: Když máš Win 10 tak si klikni na sít a net a potom zobrazit možnosti adaptéru tam zjistíš jak máš rychlou sítovou kartu, mám taky 500 připojení a mělo by to stahovat 60mbs/s, tak mi to tahá pokud máš slabou kartu tak si to na stahování připoj přes kabel ten to určiitě zvládne pokud nemáš přehistorický zařízení. Bavíme se o připojení AC. Jinak mě to jede těch 60 naprosto stabilně. Zkus to at se daří..... Jinak jdu se podívat na tu síťovou kartu na pc ale když měřím rychlost přes UPC tak to ukáže cca 250mb/s a stahování cca 7 před 37 minutami, Adolf.Shitler napsal: Změřit jedině tak, že budeš stahovat soubor určité velikosti (nejlépe nějaký velký) z prokazatelně rychlého serveru a podíváš se na čas, za jaký ke stažení dojde. Díky Quote 500 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komfort CBN CH7465LG Beroun Link to post Share on other sites
Honza333 31 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Tak tam na zkoušku vraz ten kabel, ty karty maj většinou 1000 pod drátu , zkoušej uvidíš že to rozchodíš Quote 500 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Link to post Share on other sites
Lukys1989 0 Posted December 31, 2020 Author Share Posted December 31, 2020 PC mám připojený přes kabel . můžu ti napsat soukromou zprávu? Quote 500 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komfort CBN CH7465LG Beroun Link to post Share on other sites
Honza333 31 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 jasně Quote 500 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Link to post Share on other sites
Pagan 1 Posted January 1 Share Posted January 1 Jedině kabelem přímo do modemu a speedtest.cesnet.cz Když změříš malou rychlost tak si zavolej na linku, řeknou ti že je to v normě Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Jiná služba MTCNA | MTCTCE Kralupy nad Vltavou Link to post Share on other sites
tramin 10 Posted January 1 Share Posted January 1 Tak ten cesnet ani náhodou. Když už, tak speednet... 1 Quote - - TV Komfort HD mediabox Brno-Líšeň Link to post Share on other sites
Ondrej1 0 Posted January 1 Share Posted January 1 Pokud jde o poslední míli, tak se mi osvědčil speedtest.net na server Vodafone (dříve UPC) v Brně. Quote 150 Mb/s - - Compal Zlín Link to post Share on other sites
Recommended Posts