Pavel m 72 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 (edited) Lidé po celém Česku se potýkají s výpadkem služeb v bývalé sítí UPC https://www.idnes.cz/technet/internet/vodafone-internet-televize-upc-vypadek.A201230_105512_sw_internet_vse Někteří naši zákazníci s kabelovým internetem (síť bývalého UPC) mohou mít v domácnostech potíže s připojením k internetu. Problémy způsobil výpadek serveru, na odstranění problému nyní intenzivně pracujeme. Omlouváme se, pokud se vás tyto potíže týkají Edited December 30, 2020 by Pavel m Quote 1000 Mb/s - Komplet HD Mediabox ,CA modul ,Vodafone Station: - Link to post Share on other sites
Honza333 31 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 (edited) Liberec - starý město nejde od rána net, ted jsem se dočetl : Vodafone CZ 21 min · ⚠️ Někteří naši zákazníci s kabelovým internetem (síť bývalého UPC) mohou mít v domácnostech potíže s připojením k internetu. Problémy způsobil výpadek serveru, na odstranění problému nyní intenzivně pracujeme. Omlouváme se, pokud se vás tyto potíže týkají. O dalším vývoji budeme informovat v tomto příspěvku. Tak se v tom nehrabte jako já🥵 když jsem se podíval na výpadek tak jsem tam nic nenašel že v mojí lokalitě není nic hlášeno ????? Edited December 30, 2020 by Honza333 Quote 500 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Link to post Share on other sites
petrmet 4 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Ten Vodafone nám byl čert dlužen. Už druhý takový výpadek během půl roku. Ani nedokáží rozeslat informační SMS. Člověk resetuje modem, rozpojuje kabely a akorát si nadělá další problémy. Hlavně, že rozesílají reklamní SMS. Quote Internet 300 - TV Start Wifi Modem Compal Praha 10 Link to post Share on other sites
Pavel m 72 Posted December 30, 2020 Author Share Posted December 30, 2020 Příčinu potíží se nám podařilo odstranit, služby jsou opět funkční. Kdyby internet zákazníkovi, který měl obtíže, nenaběhl automaticky, stačí provést restart, tedy vypnutí a zapnutí modemu. Omlouváme se za nepříjemnosti,“ uvedl pro Technet.cz mluvčí společnosti Ondřej Luštinec. Quote 1000 Mb/s - Komplet HD Mediabox ,CA modul ,Vodafone Station: - Link to post Share on other sites
Honza333 31 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 (edited) Aktualizace 30.12. 12:30: ✅ Příčinu potíží se nám podařilo odstranit, služby jsou opět funkční. Kdyby vám internet nenaběhl automaticky, stačí provést restart (vypnutí a zapnutí) modemu. NEJDE TO STEJNĚ .................................................. jak tady někdo psal ........................... prodavači kastrolů Edited December 30, 2020 by Honza333 Quote 500 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Link to post Share on other sites
hpfunny 5 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Ano, stačí restart modemu a bonusové zvýšení rychlosti je v čudu. Tedy pokud to ještě vůbec někomu funguje. Quote Internet 50 - TV Start COMPAL Brno-Žabovřesky Link to post Share on other sites
Honza333 31 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Žádný bonusy jsem nedostal ani je nechci já jen chci aby fungovalo to co si platím, a jen tak na konec nejde to ani po tom restartu, hlavně že v TV běží dokola přiblblá reklama na Vodafone, na to peníze maj....🤡 Quote 500 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Link to post Share on other sites
beepee 50 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Výborně. Dobře hodinu jsem strávil výměnou kabelů, novým zapojováním konektorů a nekonečným restartováním, protože na UPC/výpadky, kam se v takovém případě dívám jako první, není NIC. Na nějakej blbej fejkbůk fakt nechodím. Kurva fix. Quote Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, CA modul Ústí nad Labem Link to post Share on other sites
Honza333 31 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 no proto jsem hned psal at se v tom nikdo nevrtá jako já, přesně takhle to probíhalo u mě a na ten fejkbůk jím z vysoka,.......... Quote 500 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Link to post Share on other sites
kolík 5 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Bude se VF za nefunkčnost služeb revanšovat a nebo stačí jenom omluva jako vždy.😣 Quote 150 Mb/s - Komplet CA modul2x modem CH7465LG Praha Link to post Share on other sites
Recommended Posts