DariusCZ 9 Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 Už 3 dny se nemůžu přihlásit na stránky HBO GO. Vyberu UPC CZ jako Operátora, ale nepřesměruje mě to na stránky UPC pro přihlášení. Zůstane to na stránkách HBO GO, viz screen. Prohlížeč Chrome 61, Win 10. Má ještě někdo problém, nebo to je jen u mě? Quote Internet 150 - TV Komplet 2x CA modul Praha 11 - Chodov Link to post Share on other sites
David R. 353 Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 @DariusCZ žádný výpadek hlášený nemáme. Zkusil jsem se přihlásit a v pořádku. Funguje Vám tento odkaz https://goo.gl/sqZC1k ? Quote Internet 500 Neomezeně TV Komplet Compal, CA Modul Praha Link to post Share on other sites
cvancara 43 Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 (edited) Ani ja se nemuzu prihlasit. Pri pouziti https://service.upc.cz/pkmslogin.form to prejda na stranky https://service.upc.cz/pkmslogin.form a zobrazi se Webová stránka nebyla nalezena.. Pokud jdu pres https://hbogo.cz/ , tak po kliknuti na Registrace nebo Prihlaseni se nic nedeje. Porad je to na te same strance. W7 + IE 11. Na jinem PC to same, ty tlacitka vubec nereaguji. Edited October 13, 2017 by cvancara Quote Jiná služba - Komplet CA OVA Link to post Share on other sites
DariusCZ 9 Posted October 13, 2017 Author Share Posted October 13, 2017 Jo, odkaz funguje, ale ze stránek HBO GO mě to tam nepřesměruje. Quote Internet 150 - TV Komplet 2x CA modul Praha 11 - Chodov Link to post Share on other sites
ritchi 47 Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 Súdruhovia z hbo to proste dojebabrali.Je na mieste uvaha o ukonceni predplatného, Quote 300 Mb/s Jiná služba Komfort 3x CAM,Samsung TV,HBO,Plus,Ubee EVW3226 Bratislava - Ruzinov Link to post Share on other sites
Retiree 64 Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 Zajímavé, běžně HBO Go nepoužívám. Pod dojmem dnešních příspěvků jsem odzkoušel na pc i tv, v obou případech plně funkční (což se mi při mi při minulém výskytu problémů nezdařilo). Že by příjem HBO GO závisel na oblasti? Quote - - Komfort Compal LG (router mode), 3x CAM Teplice Link to post Share on other sites
DariusCZ 9 Posted October 13, 2017 Author Share Posted October 13, 2017 11 minutes ago, Retiree napsal: Zajímavé, běžně HBO Go nepoužívám. Pod dojmem dnešních příspěvků jsem odzkoušel na pc i tv, v obou případech plně funkční (což se mi při mi při minulém výskytu problémů nezdařilo). Že by příjem HBO GO závisel na oblasti? To nevím jestli by záviselo na oblasti. Já jsem momentálně na chalupě na Pardubicku a připojuju se přes O2. Ale to by snad neměl být problém. Do úterý to fungovalo. Quote Internet 150 - TV Komplet 2x CA modul Praha 11 - Chodov Link to post Share on other sites
Retiree 64 Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 Řekl bych, že právě to může být problém... Oním to myslím druh připojení k netu. Ani přes O2 druh připojení dostatečně nespecifikuje Quote - - Komfort Compal LG (router mode), 3x CAM Teplice Link to post Share on other sites
DariusCZ 9 Posted October 13, 2017 Author Share Posted October 13, 2017 přes O2 = VDSL Tak už se mi povedlo přihlásit. Vymazal jsem v Chrome cache a už to jde. Quote Internet 150 - TV Komplet 2x CA modul Praha 11 - Chodov Link to post Share on other sites
ritchi 47 Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 16 minutes ago, Retiree napsal: Zajímavé, běžně HBO Go nepoužívám. Pod dojmem dnešních příspěvků jsem odzkoušel na pc i tv, v obou případech plně funkční. Funkcne to ano...mne ide skor o sposob prihlasovania,kde predposranost a paranoja z prehnanej bezpecnosti panov vyvojarov nabrala obludne rozmery v novej aplikacii pre smart TV. Quote 300 Mb/s Jiná služba Komfort 3x CAM,Samsung TV,HBO,Plus,Ubee EVW3226 Bratislava - Ruzinov Link to post Share on other sites
Recommended Posts