pavlli 0 Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Vcera rano jsem si po telefonu zrizoval u Vodafone pripojeni k internetu. Vse probehlo ok, domluvili jsme se predbezne na tri terminy na zacatku pristiho tydne kdy by mohl prijet technik. S tim, ze technik se jeste predem ozve a finalni termin upresnime. A od te doby nic. Neprisel ani zadny potvrzovaci mail, technik se neozval, proste nic. Jen sms od Vodafone, kde je moje zakaznicke cislo a heslo, ale na ucet se stejne neda prihlasit. Je to standardni postup, a vsechno bezi a Vodafone se ozve? Nebo je lepsi to urgovat. Resim to proto, ze mi za 14 dni konci pripojeni u stavajiciho poskytovatele, a vzhledem k home office nemuzu zustat bez netu... Quote 300 Mb/s - - CH7465VF Brandys nad Labem Link to post Share on other sites
Marek-26 270 Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Zdravím, víte jakou technologií má připojení být? Bohužel já mám zkušenosti jen s přopojením od UPC, tam se domlouvá přesný termín s technikem. U Vás se bude jednat pravděpodobně o LTE či xDSL? Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx Link to post Share on other sites
pavlli 0 Posted November 27, 2020 Author Share Posted November 27, 2020 A sorry, rikam Vodafone, ale myslim samozrejme UPC Quote 300 Mb/s - - CH7465VF Brandys nad Labem Link to post Share on other sites
Marek-26 270 Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 To je v pořádu, jen mi ten postup na UPC (které vlastně již není, jen Vodafone) nepasoval. Pošlete mi prosím soukromou zprávnou číslo smlouvy pokud máte nebo adresu a zjistím co se dá. Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx Link to post Share on other sites
Marek-26 270 Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Tak prý vyřízeno 🙂 Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx Link to post Share on other sites
Recommended Posts