hafca 0 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Mám webkameru připojenou přes program Yawcam. V domácí síti jde dobře, ale pokud se připojím zvenčí přes mojí IP adresu, je to tragedie, fps je cca 1/sec. Zkoušel jsem nastavit snad všechno, ale nic nepomohlo. Zajímavé alespoň pro mě je, že při zkoušení nastavení v tom programu se občas zresetuje modem CH7465LG. Nemá někdo tip, co zkusit nastavit aby to fungovalo? Quote 150 Mb/s - - CH7465LG Kladno Link to post Share on other sites
Adolf.Shitler 100 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Yawcam bude zřejmě slušný oddíl :D Pokud je možnost zkusit jiný soft, tak tím bych začal... Quote - - - - - Link to post Share on other sites
hafca 0 Posted November 15, 2020 Author Share Posted November 15, 2020 Je to docela vychytané a zadarmo. A před několika roky to chodilo jako z praku. Bohužel si to přesně nepamatuji, ale začalo to blbnout až s tímhle modemem. Zkoušel jsem i BlueIris a i ten dokázal modem shodit do resetu. Quote 150 Mb/s - - CH7465LG Kladno Link to post Share on other sites
Recommended Posts