hrochada 36 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Zdravím! Máte někdo zkušenost se zrušením jen jedné služby od exUPC? Jsem u UPC od února a mám od nich internet a TV. TV bych si rád ponechal (kvalita obrazu s IPTV nesrovnatelná), ale na internet mám nabídku s rychlostí uploadu, kterou mi UPC prostě nenabídne. Věrnostní portfolio předpokládám už neplatí, takže by se zrušením neměl být problém. Jakou formou se aktuálně vypovídá služba? Mohu to udělat emailem, nebo je nutné zaslat výpověď v tištěné formě? Děkuji a přeji hezký zbytek neděle! Quote - 15 GB Komfort CA modul Šumperk Link to post Share on other sites
Adolf.Shitler 99 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 S TV budeš dál pokračovat dle platného Ceníku služeb.Výpověď konkrétní služby pak pochopitelně klasickou poštou doporučeně. Quote - - - - - Link to post Share on other sites
tomus 190 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Na jaře v nouzovém stavu šlo vypovědět služby i emailem, jak je není ale netuším. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
ost-plus@seznam.cz 0 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Po odhlášení internetu se Ti zvedne asi cena za TV pokud jsi to měl jako společný balíček 🤕 Quote 150 Mb/s - Klasik CA modul Teplice Link to post Share on other sites
hrochada 36 Posted November 1, 2020 Author Share Posted November 1, 2020 To je mi jasné a počítám s tím. Výpovědní lhůta je předpokládám 30 dní. Mohu zrušit bez sankce i přesto, že mám smlouvu od února (ještě v době věrnostního portfolia)? Quote - 15 GB Komfort CA modul Šumperk Link to post Share on other sites
Adolf.Shitler 99 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Nic takového už není, novela zákona byla tuším od dubna, takže od té doby je vše s výpovědí 30 dní. Quote - - - - - Link to post Share on other sites
Recommended Posts