Jaku 0 Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Nechci být štoura, ale nedá mi to. V seznamu jsem nechápal proč je u Rádia Egrensis napsáno "Plzeňské". Já jsem totiž z Falknova (Falkenau an der Eger) tak vím, že Eger je Ohře a nebo také sousední město Cheb. Po kontrole naladěných stanic je to jasné, to je totiž úplně něco jiného. V EPG je totiž uvedené Radio Ergensis. Quote Internet 30 - bylo vyplněno bylo vyplněno Link to post Share on other sites
brillant 0 Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Mám také malý poznatek: V televizi Sony mi přibyla spousta rozhlasových stanic. Objevil jsem např. dvakrát Classic FM, jeden už tam byl dříve, je to holandská stanice, tak jsem vyzkoušel tu druhou a těšil se, že to bude ta pražská! Ale hraje z ní nějaký Popík (neměl jsem sílu počkat a poslechnout, co je to za stanici) FM zatím jede, tak poslouchám pražský Classic FM z něho. Quote 300 Mb/s - - xxx Praha 9 Link to post Share on other sites
cvancara 43 Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 CRo Hradec Kralove se stale nehlasi jako radio, ale jako TV stanice - pak se radi mezi TV stanice a visi tam hlaska Zadne video (u ostatnich se zobrazuje Rozhlasova stanice). Ostrava. Quote Jiná služba - Komplet CA OVA Link to post Share on other sites
Arcao 4 Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Nechci být hnidopich, ale když napíší, že 10. března dojde k omezení, a že bude nové řazení stanic mezi 100 - 108 MHz, tak že to bude dodrženo. Je 12. března a mezi 100 - 108 MHz stále žádná změna (Neratovice / střední Čechy). Quote Internet 300 Jiná služba TV Komfort TC 7200, HD MediaBox, 2x CA Neratovice Link to post Share on other sites
zajdee 8 Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Praha 10 taktez zadna zmena (ne, ze by mi to vadilo). Quote Internet 500 - TV Komfort Compal, 3xCA modul Praha Link to post Share on other sites
Guest Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Zdravím, měl jsem naladěn v oblíbených Krokodýl a Orion. Dnes mi to už nejde. Když vypnu oblibene,tak prochazim radia,ale je tam skok,..o nekolik desitek pozice,co to neukazuje,a uz tam nejsou Hitradia ani Krokodyl atd. Ani Impuls zase skok o jedno v prehldu. To se ma znova naladit,ci jak to dostanu zpatky? Diky za odpoved. Quote Link to post Share on other sites
zajdee 8 Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Praha 10 dnes: radia preladena, pod 100 MHz vysilaji stanice, ktere na webu UPC nejsou vypsane, ale vysilaly i driv. Zrejme byly premisteny (doslo k preusporadani v ramci pasma). Quote Internet 500 - TV Komfort Compal, 3xCA modul Praha Link to post Share on other sites
Hory 0 Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Tak to nejspis probehne a probiha ve dvou fazich. Nejdrive preusporadat a pak odriznout to spodni pasmo. Osobne jsem se uz smiril s tim, ze teda digital. Quote Internet 100 - TV Klasik CA modul Teplice Link to post Share on other sites
cvancara 43 Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Dneska rano uz zmizely nektere stanice v tom "spodnim" pasmu (Ostrava -Dubina). napr. Orion - nasel jsem ho v tom "vyssim". Zbytek jsem jeste nezkousel. Vcera jeste normalne slo. Na digital jim kaslu - radio zapinam, nez jdu na sichtu. Kvuli tomu nebudu jeste poustet dalsi krabici nebo TV. To si to radeji nastavim jako predvolby internetovych stanic v receiveru (krome Valcu tam vetsina je taky). Quote Jiná služba - Komplet CA OVA Link to post Share on other sites
pol241 1 Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Tak já naladím jen 85 rádií a dle frekvenčního seznamu jich má být 96. Jak jste na tom Vy? Quote - - TV Komplet CA modul, nepřehledný HD box Frýdek Link to post Share on other sites
Recommended Posts