Trabi 9 Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Dobry den, jsem laik a potrebuji propojit TV s zasuvkou (delali mi tu nejnovejsi spolu s gigabitem). Jde o to, ze mam jen Start nabidku a chci TV propojit se zasuvkou. Koupil sem koax kabel + propojku IEC/F. Ale nevim, zda je to dobre, protoze mi nejde dat do zasuvky ten F konektor, je tam nejaka maticka. Jak mam tohle tedy propojit? Diky. Quote 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Klasik VF Station, CA modul Praha-Nusle Link to post Share on other sites
Adolf.Shitler 99 Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 V účastnické zásuvce by měl být konektor IEC/samec, takže tam zapojit IEC/samice. A pokud je to zásuvka na F, pak přímo zapojit F konektor. Quote - - - - - Link to post Share on other sites
tomus 188 Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Když tak udělej fotku té zásuvky a hoď to jsem kdyby sis nevěděl rady. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
Recommended Posts