Buben91 0 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Dobrý den mám od UPC Internet 300/20 a je to posledních 10 dní co mě jede pomalé stahování. Ale jen z některých serverů, Speedtest ukazuje plnou rychlost internetu, ale rychlost.cz nebo test rychlosti na webshare jen 20mbps. stahování souboru například z: microsoftu,webshare(VIP učet), stahuj.cz, slunečnice.cz, aktualizace programu avast nebo aktualizace windows, dokonce i na telefonu když se stahuje aktualizace na Appstore tak rychlost 800-900Kb/s a speed test na telefonu taky plná rychlost tak rychlost stahování nepřekročí 1.5Mb/s jen stahování přes Steam clienta jede na maximum 25-30MB/s Ale když vytvořím přes data na telefonu hotspot na wifi tak všechno jede plnou rychlosti. Byl tu i technik PC mám čisté a všechno podle něj v pořádku, žeprej mě servery stránek posílají pomalé data. A to se mi nezdá že by microsoft nebo ostatní byly celou dobu cca 10dní přetížené. Quote 300 Mb/s Jiná služba Komfort router Hodonín Link to post Share on other sites
Adolf.Shitler 102 Posted August 5, 2020 Share Posted August 5, 2020 Dík za sdělení. Quote - - - - - Link to post Share on other sites
kachnoman 0 Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Dobry den, mam stejny problem. Internet 300 a stahuje to max 1 500 kb/s, mereni rychlosti ukazuje download 321,19mbits :) Quote 300 Mb/s - - CH7465LG-LC Uherske Hradiste Link to post Share on other sites
Marek-26 270 Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Dobrý den, co stahuje, odkud stahuje, v kolika vláknech ... Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx Link to post Share on other sites
OndrejB 0 Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Musím se, bohužel, přidat. Stahuji z Webshare 4 MB/s, přitom mám mít 150 Mbit/s. Stejný problém mají i další uživatelé UPC při stahování z Webshare.cz. Quote Internet 150 Jiná služba Komfort Kabelový modem, CA Modul, HD Mediabox Brno Link to post Share on other sites
Marek-26 270 Posted October 28, 2020 Share Posted October 28, 2020 @OndrejB To ale není nic vypovídající. Změřte rychlost na nějakém odpovídajícím serveru a následně ještě proveďte měření ze serveru, který takovou rychlost stahování umožňuje pomocí vícevláknového stahování. Zároveň nezapomeňte, že 4MB/S = 32Mbps. Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx Link to post Share on other sites
Recommended Posts