homberg 22 Posted September 14, 2020 Share Posted September 14, 2020 Ty karty jste asi mel vratit UPC/VF, ne? Quote 300 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Link to post Share on other sites
cvancara 43 Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 Ne, proč? Se přepíšou na někoho jiného (než platit ten nesmyslný paušál 70/měsíc). Quote Jiná služba - Komplet CA OVA Link to post Share on other sites
pisek3 0 Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 Karty se nevraci, protoze jsem je odkoupil. Pokud vim tak dnes ani tato moznost neni, jsou jen na pronajem... Quote Jiná služba Jiná služba Jiná služba CA Modul, modem Compal CH7465 ČR Link to post Share on other sites
Adolf.Shitler 99 Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 Koupit se dal jenom CA modul. Karta byla sice součástí, ale za vratnou zálohu 200,-Kč a pokud člověk u UPC/VF končil, tak musel kartu vrátit, nic se nepřepisovalo na někoho jiného. Takže buď to dotyčný prodávající neví (a na VF mu to jistě brzy řeknou, aby karty vrátil) nebo je to celé levárna. Quote - - - - - Link to post Share on other sites
Kakes 0 Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 Já bych to tak černě neviděl. Kamarád se odstěhoval, modul i s kartou mi dal, UPC ji přeprogramovala na mne a jedeme dál Quote Internet 150 - TV Klasik modem EVW3226, 2x CAmodul Praha 8-Bohnice Link to post Share on other sites
Dragokazov 13 Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 5 hours ago, Adolf.Shitler said: Takže buď to dotyčný prodávající neví (a na VF mu to jistě brzy řeknou, aby karty vrátil) nebo je to celé levárna. Píšete kraviny.. Technicky sice skutečně je karta samostatně a měla by se vrátit, v praxi to tak ale není..Karta je spárovaná s modulem a VF celý modul i s kartou přepíše na novou smlouvu naprosto bez problémů. Oproti toho si zkuste kartu vrátit a zažádat o novou a uvidíte, jestli se vůbec někdy dočkáte 🙂 1 Quote Fiber Business 240 - Business Premium Modem Cisco, HD PVR, Horizon, CA modul Ostrava Link to post Share on other sites
Adolf.Shitler 99 Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 (edited) Držím se závazných smluvních podmínek a ne nějakých tvých fantasmagorií, co si tady vymýšlíš, takže kartu při ukončení smlouvy vracím a VF mně vrací 200 Kč. A o co si zažádá nebo nezažádá nový majitel CA modulu je jeho věc a moje zbytečná starost :P Edited September 15, 2020 by Adolf.Shitler Quote - - - - - Link to post Share on other sites
tomus 188 Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 Nevím jak teď, ale dřív ta přístupová karta přepsat šla, takže to rozhodně není nějaká fantasmagorie. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
cvancara 43 Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 Stačí si dát vyhledat prodej i tady na fóru, kolik jich tu už bylo. Quote Jiná služba - Komplet CA OVA Link to post Share on other sites
Adolf.Shitler 99 Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 Pokud se ve smluvních podmínkách zavazuji kartu vrátit, tak ji prostě vrátím a vyvaruji se tak případného postihu nebo problémů někdy v budoucnu. A jestli si někdo ze smluvních dokumentů udělá papír na WC a nedodržuje je, je pak samozřejmě jeho věc, v tom já mu rozhodně bránit nehodlám :) 1 Quote - - - - - Link to post Share on other sites
Recommended Posts