homberg 22 Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 Neda mi to a postnu sem jeden prispevek z jednoho nejmenovaneho fora: Když voláte na UPC vždy na začátku uvádějte, že jste nový zákazník a tím se dostanete v pořadníku před všechny ostatní co chtějí řešit reklamace, technické problémy či řešit cokoli jiného. Poradila mi to jedna kamarádka co dělá v UPC call centru a vždy to fungovalo. 🙂 Quote 300 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Link to post Share on other sites
Adolf.Shitler 99 Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 urban legend :D Dneska ráno jsem shodou okolností na VF volal a hned to zvedla operátorka, ani jsem neslyšel nic o nějakém pořadí. Quote - - - - - Link to post Share on other sites
zofre 23 Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 V pobockach bank to funguje 100% - konkretne mam skusenost s CSOB, kde som vzdy cakal ako ... Potom som sa naucil, ze vzdy musim z kiosku vybrat moznost "Vlkad nad 10000 Eur" a odvtedy som nikdy necakal dlhsie ako 15 sekund. Sice sa vzdy na mna pozeraju zvlastnym pohladom, ale za ten usetreny cas to stoji 🙂 Quote - - - - Bratislava Link to post Share on other sites
Adolf.Shitler 99 Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 V pobočkách bank to funguje tak, že pokud vyberu službu, která není moc využívaná a obsluhuje ji extra přepážka, tak je logicky větší pravděpodobnost, že budu obsloužený dřív. Ale to se netýká pokladny, která je pořád stejná :) Quote - - - - - Link to post Share on other sites
Marek-26 258 Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 Spíše tady hrozí, že ho ten prodejce neobslouží a šoupne ho zpět do správné fronty. Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx/Praha Link to post Share on other sites
Recommended Posts