Ondrej1 0 Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 Kontaktní formulář už neexistuje (nebo jsem ho nenašel), tak jsem to zkusil přes uvedenou emailovou adresu poradime@vodafone.com, zatím přišla automatická odpověď, že odpoví do pěti pracovních dní. O výsledku budu informovat. Quote 150 Mb/s - - Compal Zlín Link to post Share on other sites
Zlaťák 25 Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 (edited) před 6 hodinami, Ondrej1 napsal: ... nejlepší by bylo, kdyby mi nový modem poslali kurýrem/poštou/do Alzaboxu, ale to chci po Vodafonu asi moc? Já pár měsíců dozadu kupoval nový CA modul. Ten mi ještě musel dovézt technik. Asi před měsícem jsem chtěl do dalšího zařízení dekódovací kartu. Už to najednou nešlo domluvit přes FB chat, ale musel jsem psát email. Pak mi přišlo několik emailů, jak si to předávají z člověka na člověka, že se mi ozvou a domluví termín na technika. Týden se nic nedělo, tak jsem volal a dozvěděl se, že kartu už poslali poštou (ani adresu nechtěli, poslali to na adresu ve smlouvě). Za další dva dny karta došla poštou. Proces domlouvání byl hrozný, ale doručení pak už bylo fajn. Edited September 22, 2020 by Zlaťák Quote Internet 150 - TV Klasik Technicolor, CA modul Brno Link to post Share on other sites
Marek-26 260 Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 V 20. 9. 2020 v 21:48, kebulek napsal: Kamarádovi telefonovali začátkem září a tvrdili mu, že si modem musí vyměnit do 15.10., zajdeemu řekli 31.10. a mě třeba ještě nevolali vůbec, ani žádný email mi nepřišel. Tak jak to teda je? Posunul se termín nebo je datum pro každou lokaci jiné? Termín se posunul. Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx/Praha Link to post Share on other sites
Krevety 0 Posted September 23, 2020 Share Posted September 23, 2020 Týká se výměna i pronajatých Technicolorů? Jsem s ním nesmírně spokojen na rozdíl od Compalu... Díky Quote Internet 150 Jiná služba Start TC7200 Ostrava Link to post Share on other sites
Marek-26 260 Posted September 23, 2020 Share Posted September 23, 2020 Technicolory se měnit nebudou. Finální stav by měl tedy v síti exUPC být takový, že bude pro internet 5 zařízení. 2 typy Technicolorů, 2 typy Compalů a Arris 3.1 1 Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx/Praha Link to post Share on other sites
kotasek 4 Posted September 23, 2020 Share Posted September 23, 2020 odkoupeny technicolor se ale prihlasit neda ? Quote Internet 150 - TV Start EPC3925 brno Link to post Share on other sites
sodekcz 58 Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 @kotasek to by bylo lepší ověřit přímo na infolince. (nebo jestli třeba @Marek-26 do toho vidí?) Je možné, že ty již přihlášené nechají dožít a nová přihlášení budou omezovat. Quote Internet 300 - TV Start TC7200 (bridge) Brno Link to post Share on other sites
Marek-26 260 Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 S Technicolory se to má tak, že narozdíl od ostatních starších modelů je jich v síti nejvíce, UPC resp. Vodafone by je nestihly vyměnit ani za 2 roky. Nové se tedy k zákazníkům už nedostanou, proto se ani nedají už zaregistrovat odkoupená. Jejich podpora byla ukončena, nechávají se tzv. dožít. Třeba nás za pár let čekají i výměny Technicolorů, ale dříve je potřeba od lidí dostat jiné modemy a pak budou následovat STB. Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx/Praha Link to post Share on other sites
flacek 6 Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 Jedine dobre, koupil jsem pred x lety Ubee, ten ale asi po mesici exnul a dostal jsem Technicolor. Od te doby jede bez problemu a nerad bych ho menil, kor kdyz ho mam odkoupen. Quote Internet 200 TV Komfort Modem, HD Mediabox Praha Link to post Share on other sites
Nikishek 0 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Zdravím, takže po přečtení diskuze tomu rozumím tak, že se svým odkoupeným modemem (roky bez problémů použivaným) nemám na výběr a musím teď nově do 31. 10. akceptovat pronájem nového (který již nejde odkoupit + s WiFi navíc, o kterou ani nestojím)? Quote 300 Mb/s Jiná služba Klasik UBEE EVM 3230 + CA modul Brno Link to post Share on other sites
Recommended Posts