Nikishek 0 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 (edited) Dnes jsem od technika UPC/Vodafone zjistil, že podpora Technicoloru nebude. Pouze Compalů. Dále mi bylo řečeno, že přechod potrvá ještě cca asi tak 2 měsíce. No a poslední, co se vyjádřil bylo to, že kdybych si nechal staré nepodporované zařízení, tak mi internet už nemusí úplně správně fungovat, což teda neimplikuje, že internet nepojede vůbec. Takže jsem z toho ještě větší jelen, než dřív. Jo a ještě údajně prý prodej modemů v budoucnu prý zase bude. Edited October 12, 2020 by Nikishek Quote 300 Mb/s Jiná služba Klasik UBEE EVM 3230 + CA modul Brno Link to post Share on other sites
quadra2030 64 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 (edited) 1 hour ago, Retiree said: 192.168.0.1 vs 192.168.100.1 192.168.100.1 je aktivna vzdy, aj v router mode.. tak je definovane v DOCSIS specifikacii. 1 hour ago, Nikishek said: kdybych si nechal staré nepodporované zařízení, tak mi internet už nemusí úplně správně fungovat Inymi slovami nebudes/nemusis dosahovat plnu rychlost, kedze CMTS bude uprednostnovat (davat vyssiu prioritu) novsie zariadenia (Compal, Arris) voci starym zariadeniam s obmedzenym poctom download kanalov. 2 hours ago, Bucky Kid said: až to ve čtvrtek přepnou na ten gigabit, zrestartuje se s nastavením DOCSIS 3.1? Nestane sa vobec nic.. tvoje zariadenie nadalej pojde v DOCSIS 3.0 mode (kedze vyssi nepodporuje a nema taky hw). Edited October 12, 2020 by quadra2030 Quote 500 Mb/s - Klasik Arris TG3492LG-LC, CA moduly Bratislava Link to post Share on other sites
Retiree 64 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 cit.: 192.168.100.1 je aktivna vzdy, aj v router mode.. tak je definovane v DOCSIS specifikacii. 🙂 Což já to nerozporuju, byla to rada (asi nevhodně napsaná) poněkud bloudícímu Bucky Kidovi. Každopádně dík za upřesnění (DOCSIS) ... Quote - - Komfort Compal LG (router mode), 3x CAM Teplice Link to post Share on other sites
Recommended Posts