Roman Brauner 0 Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Za cca 15 let u UPC jsem neměl tolik výpadků, jako za poslední dva tři měsíce u Vodafonu. To, že Vodafon stojí za starou bačkoru jako mobilní operátor, to jsem se přesvědčil za dva roky se služebním mobilem, kdy jsem ztrácel signál v každé druhé zatáčce, ale že budou problém i u dobře zajeté kabelovky, to jsem vážně nečekal. Jak často plánujete výpadky do budoucna? Každý týden, nebo i častěji? Quote Jiná služba Jiná služba Komfort žádné Brno Link to post Share on other sites
Adolf.Shitler 102 Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Jestli máš výpadky, tak reklamuj službu u poskytovatele. Nějaký obecný výkřik do tmy je zcela k ničemu. Quote - - - - - Link to post Share on other sites
Marek-26 270 Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 @Roman BraunerPočet výpadků je +/- stejný a VF na ně nemá žádný vliv. Plánovaných výpadků je naprosté minimum a to z důvodů udržování sítě, navyšování její kapacity a výměny hardware za novější. Drtivá většina výpadků je neplánovaných. Nejčastěji za nimi stojí přerušení dodávek energie od poskytovatelů, rušení cizím zdrujem, fyzické poškození rozvodu třetí osobou ... 1 Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx Link to post Share on other sites
retron 43 Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Tak to rozhodně +/- není, a to jak plánované (a i ty plánované nakonec posunou, takže s tím nelze moc počítat) tak hlavně ty neplánované, mohu to pozorovat minimálně na 3 různých přípojkách v Praze a připustil to v rozhovoru na Lupě i technický šéf Vodafonu. Důvod mě jako zákazníka absolutně nemusí zajímat, a když si člověk stěžuje na infolince tak mu maximálně odpustí platbu za dny kdy k výpadku došlo jako kompenzaci, což mi nepřijde adekvátní. Quote 150 Mb/s - Komplet Technicolor bridge, 4x CA modul Praha Link to post Share on other sites
Roman Brauner 0 Posted July 9, 2020 Author Share Posted July 9, 2020 před 3 hodinami, Marek-26 napsal: @Roman BraunerPočet výpadků je +/- stejný a VF na ně nemá žádný vliv. Plánovaných výpadků je naprosté minimum a to z důvodů udržování sítě, navyšování její kapacity a výměny hardware za novější. Drtivá většina výpadků je neplánovaných. Nejčastěji za nimi stojí přerušení dodávek energie od poskytovatelů, rušení cizím zdrujem, fyzické poškození rozvodu třetí osobou ... Já jako dlouholetý platící zákazník (a ne málo platící) to +/- vidím docela jinak. Za celé ty roky pamatuju snad jeden výpadek delší jak dejme tomu hodinu. Zato za poslední dva tři měsíce je to už, tuším, potřetí, kdy internet nejede půl dne. V květnu nebo kdy to bylo se to svedlo na dodavatelstkou energetickou společnost a na to, že "záložní systémy nezafungovaly dle očekávání". A jak jsem zmínil výše - mám zkušenost a mohu porovnávat kvalitu Vodafonu s ostatními telefonními operátory. A s čistým svědomím tvrdím, že Vodafon je znatelně nejhorší. Quote Jiná služba Jiná služba Komfort žádné Brno Link to post Share on other sites
Marek-26 270 Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Samozřejmě, že dochází i k tomu, že lokalita, které se problémy vyhýbali, může být postihnuta. Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx Link to post Share on other sites
Tony 0 Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Počet výpadků, je alarmující. Co se kurva děje, že to pořád vypadává? Quote Internet 300 Neomezeně - zz Krupka Link to post Share on other sites
marek-81 16 Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 (edited) Já za poslední dny neeviduji sice výpadky internetu, ale výpadky tv start. Kanály ČT kostičkují, vypadávají... No, nechci házet vše na VF, ale mám taky trochu pocit, že se po převzetí služeb od UPC spíše služby zhoršily. Všeobecně řečeno. Edited July 24, 2020 by marek-81 Quote 150 Mb/s - Komfort CI+ Brno Link to post Share on other sites
tomus 203 Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Koukni na úroveň a kvalitu signálu u těch postižených kanálů jeslti nekolísá. Jinak já žádné výpadky nepozoruju. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
lippy 0 Posted July 27, 2020 Share Posted July 27, 2020 V 24. 7. 2020 v 15:41, marek-81 napsal: Já za poslední dny neeviduji sice výpadky internetu, ale výpadky tv start. Kanály ČT kostičkují, vypadávají... No, nechci házet vše na VF, ale mám taky trochu pocit, že se po převzetí služeb od UPC spíše služby zhoršily. Všeobecně řečeno. V Ostravě poslední dny u DVB-C výpadky i co několik minut. Kvalita signálu 100. Intenzita 91. U mamky to samé. Počkám den dva a pak kontaktuju Vodafone. Quote Internet 150 4 GB Klasik Philips AndroidTV 55OLED803/ CH7465LG Ostrava Link to post Share on other sites
Recommended Posts