Tube 10 Posted January 16 Share Posted January 16 A zapomnel jsi napsat, ze Adolf ma proste vzdy pravdu 😉 1 Quote Internet 300 15 GB - Cisco EPC3208 Ostrava - Zábřeh Link to post Share on other sites
Honza333 31 Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) ADOLFE už zase, ten kluk potřeboval poradit, né poučovat, o správnosti výrazů, s tebou to nemá cenu, tohle forum je i pro obyčejné lidi a nejenom pro odborníky, snad není jeden tvůj příspěvek aby jsi nepoužíval tyhle výrazy, nepoučoval a nedělal z ostatních hlupáky Edited January 16 by Honza333 1 1 Quote 500 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Link to post Share on other sites
namec 76 Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) před 38 minutami, Honza333 napsal: . namec potřeboval poradit a né aby jsme mu tady dávali přednášku o správnosti používání výrazů @Honza333Já jsem nepotřeboval poradit.Já jsem taky reagoval na,že tyto přednášky jsou zbytečný😉 Edited January 16 by namec 2 Quote Internet 300 Neomezeně Komplet CAModul,HD DVR Mediabox Brno-Kohoutovice Link to post Share on other sites
Honza333 31 Posted January 16 Share Posted January 16 před 13 minutami, Adolf.Shitler napsal: A komu se taková oprava nelíbí, ať si (_!_) políbí, resp. nemusí to číst 😛 Já ti poradím...... tak ty opravy nepiš, ti ostatní docela chápou co ten kluk potřeboval a všichni se tady snaží mu pomoct Quote 500 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Link to post Share on other sites
Adolf.Shitler 100 Posted January 16 Share Posted January 16 Autor dotazu ode mě odpověď dostal a rozhodně byla smysluplnější, než tvůj trolling, kdy si tady asi honíš pošramocené ego nebo co to má za důvod ty tvoje pomatené posty... Quote - - - - - Link to post Share on other sites
Honza333 31 Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) před 17 minutami, Tube napsal: A zapomnel jsi napsat, ze Adolf ma proste vzdy pravdu 😉 Adolfe - Promin máš pravdu a já klid Edited January 16 by Honza333 1 Quote 500 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec Link to post Share on other sites
Evzen 218 Posted January 16 Share Posted January 16 před 3 hodinami, Adolf.Shitler napsal: 2D = čtverečkování 3D = kostičkování Fakt se vypadky signalu ve skutecnem 3D vysilani projevuji trojrozmernymi kostickami? Mel bys nejakej screenshot nebo fotku? 😉 2 Quote Jiná služba - Jiná služba modem Compal (bridge mode), CA modul Brno Link to post Share on other sites
Adolf.Shitler 100 Posted January 16 Share Posted January 16 Když dodáš TV signál ve 3D, tak ti udělám screenshot kostiček :D Quote - - - - - Link to post Share on other sites
Evzen 218 Posted January 16 Share Posted January 16 Presne tam nekam jsem miril, hehe... Quote Jiná služba - Jiná služba modem Compal (bridge mode), CA modul Brno Link to post Share on other sites
marena 59 Posted January 16 Share Posted January 16 Že vas baví se s ním hádat... 🥱 1 1 Quote 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Link to post Share on other sites
Recommended Posts