freekarol 15 Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 Koukám, že mi to zase nefunguje. V TV mi to vyhodí hlášku "chyba REPO43" a v Horizon Go mi to oznámí, že video nelze přehrát. Konkrétně u mě šlo o "Fear the walking dead" a u Transformers mi to tak v půlce filmu TV ukončila "chybou REPO43". Funguje to někomu? Quote Internet 100 Jiná služba Komplet HD Mediabox, jirkov Link to post Share on other sites
Katoda 49 Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Zhruba od 19:30 nefunkční ZZ jak přes set-top box (cihla), tak přes webový prohlížeč. Quote Internet 300 Jiná služba TV Komplet HD DVR Mediabox, Handan 6000 (PVR) Kralupy nad Vltavou Link to post Share on other sites
flacek 6 Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Ja uz to vzdal, zitra jdu vratit Kaon a dlouho to videt nechci. Quote Internet 200 TV Komfort Modem, HD Mediabox Praha Link to post Share on other sites
Peter p 0 Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Nefunguje ani v app Horizon Quote Internet 150 - TV Komfort HD media K700, wifi Košice Link to post Share on other sites
namec 74 Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Možná nám VF chystá překvapení v podobě ZZ u všech stanic.🤣 Quote Internet 300 Neomezeně Komplet CAModul,HD DVR Mediabox Brno-Kohoutovice Link to post Share on other sites
Peter p 0 Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Žiaľ vizerá to že to bude take “prekvapenie” bez varovania nefunguje ZZ je to na vypovedanie zmluvy!!! Quote Internet 150 - TV Komfort HD media K700, wifi Košice Link to post Share on other sites
pavlos 0 Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Zz nefunguje Quote - - TV Komfort HD mediabox Ostrava1 Link to post Share on other sites
marena 59 Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Co na to @Marek-26nebo @technik? To byla ta změna, kvůli které byly v noci ty výpadky? 🥴 Quote 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Link to post Share on other sites
Marek-26 260 Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 @marenaNe to je z důvodu úprav na CMTS (internet). Probíhá migrace z LGI služeb na VDF služby. S tím se pojí i ukončení emailových schránek atd. Výpadek ZZ je na straně LGI, čeká se na opravu z jejich strany. 1 Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet Compal, HZN USB Brüx/Praha Link to post Share on other sites
Peter p 0 Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 (edited) Skôr by som čakal zhoršenie v nemožnosti preskakovať reklamu alebo spoplatnený archív nejakým Eurom mesačne, ale úplne odstavenie by bola katastrofa, hlavne ak 90% obsahu pozerám z archívu nie koli reklame ale koli nemožnosti trafiť sa do času LIVE vysielania Edited September 1, 2020 by Peter p Vidim odpoved vyššie Quote Internet 150 - TV Komfort HD media K700, wifi Košice Link to post Share on other sites
Recommended Posts