PAVEL666 0 Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 Nedávno jsem si nahrával detektivní seriál co končil po 23 hodině a po něm následovala ta kravina s Heidy Janků.A jen díky tomu jelikož vždy se nahraje ještě kus jiné věci protože nikdy nikde nazačnou a neskončí na čas nutí mě to zadávat pin.Vypnul jsem všade vše co šlo a týkkalo se omezení,ale pin to prostě chce pořád i když to vypnu a po chvíli pokračuji tak musím opět zadat pin.Nejde to nějak vypnot na trvalo?? Quote - - - medoabox plzen Link to post Share on other sites
tomus 189 Posted May 30, 2020 Share Posted May 30, 2020 Zřejmě máš špatně nastavené věkové omezení. Pokud máš malý HD mediabox, tak jdi do Nastavení, vyber Pin a rodičovský zámek a v Nastavení věku by mělo být VYP. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, HD Mediabox, CA modul Brno Link to post Share on other sites
PAVEL666 0 Posted June 27, 2020 Author Share Posted June 27, 2020 Mám tu cihlu a vyzkoušel jsem všechny možné nastavení a nic.Takže pokud budou vysílat pořady s přesahem do toho nesmyslu s heidy janků budu asi ten kod zadávat dokola. Quote - - - medoabox plzen Link to post Share on other sites
Ivo Mašek 69 Posted June 27, 2020 Share Posted June 27, 2020 Návod pro PIN kod: https://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/sluzby/poruchy-rady-a-tipy/televize/HD-DVR-Mediabox/navody-a-nastaveni/navod-na-vypnuti-rodicovske-kontroly/ Quote Internet 300 - TV Komplet HD DVR Mediabox Jirkov Link to post Share on other sites
PAVEL666 0 Posted August 10, 2020 Author Share Posted August 10, 2020 (edited) No nepomáhá nic tohle mám nastavený dávno a stejně jakmile nahrává pořad,který přesahuje do pořadu s Heidy Janků musím dávat kod.Je to otravný,sleduji kriminálky a ty končí pokaždý takto takže zadávám kody vlastně pořád. Edited August 10, 2020 by PAVEL666 Quote - - - medoabox plzen Link to post Share on other sites
Recommended Posts